1111

Cozi infernale la secția de pașapoarte din Iași

În perioada de vară sunt rânduri mari la Secția de Pașapoarte din Iași.

Astfel, Biroul Juridic JustConsult, oferă doritorilor de a-și perfecta pașapoartele românești, programări prealabile la Direcția Generală de Pașapoarte din București, pentru a evita  eventualele incidente care au avut loc din cauza căldurilor.

Un caz concret a fost depistat luni, 27 iunie 2016, sute de oameni au mers să prindă rând la Pașapoarte, iar majoritatea dintre ei sunt cetățeni din Republica Moldova.

Un bărbat din Strășeni, Republica Moldova, a fost la un pas de moarte, marți, din cauza aglomerației de la secția de Pașapoarte din Iași pentru depunere.

Din cauza oboselii și a aglomerației, unui bărbat i s-a făcut rău și a căzut cu capul de gresia de la intrarea în instituția aflată pe Bulevardul Primăverii.

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță au contrazis cele spuse de cetățenii din Republica Moldova cu privire la timpul mare al solicitării. Potivit celor de la Ambulanță, apelul a fost făcut la ora 13.27, iar echipajul a ajuns la ora 13.32.

În urma primelor investigări, bărbatul a făcut o criză de epilepsie și a căzut, lovindu-se la cap, iar din cauza impactului puternic acesta a suferit o hemoragie.

 Membrii echipajului de prim-ajutor au fost înjurați de către cetățenii din Republica Moldova. Aceștia au susținut în fața reporterilor de la Ziarului de Iași că Ambulanța a ajuns la locul solicitării după 40 de minute din momentul în care a fost efectuat apelul.
 În concluzie, JustConsult – Lider în Cetățenie Română, vă oferă consultații referitor la detalii ce țin de perfectarea actelor românești. Ne găsiți pe strada Ismail 81/1, Cladirea Panorama, vis-a-vis de Consulatul României.

Comments

comments

Acest Articol Are Un Comentariu

  1. Maria

    In certificatul de nastere al copiilor este scris tatal dar el nu exista . In cererea de eliberare a certificatului de nastere am scris cum sa fie dupa tata , uite asa este scris un Ion cu familia mea . Am forma N 9 unde este indicat ca datele despre tata sunt scrise din spusele mamei . Pot cu acest certificat sa depun actele ?

Lasă un comentariu.

Email-ul nu va fi publicat!