Acte românești rapid și ușor la Bălți – fără drumuri lungi

Cetățenie română
Persoanele care au inițiat procesul de redobândire a cetățeniei române și de perfectare a actelor românești cunosc cât de mult timp, efort și nervi î...
Vizualizat: 624

Persoanele care au inițiat procesul de redobândire a cetățeniei române și de perfectare a actelor românești cunosc cât de mult timp, efort și nervi îți poți pierde până te vezi în mână cu pașaportul românesc sau buletinul de identitate român.

JustConsult – Cetățenie română este companie juridică din Republica Moldova, specializată în perfectarea actelor românești și asistență în procesul de redobândire a cetățeniei române.  Pe parcursul a aproape 20 de ani de activitate, JustConsult ajută moldovenii să obțină legal și fără multe griji cetățenia română, iar apoi – să-și perfecteze documente românești. Compania s-a dezvoltat în continuu, iar acum are mai mult de 100 de angajați și peste 360.000 de clienți mulțumiți de serviciile prestate. 

De aproape un an, JustConsult are filială la Bălți

Specialiștii JustConsult, de aproape un an, sunt aproape de locuitorii din Bășți sau alte localități din Nordul țării. Compania a deschis filiala de Nord. Datorită acestui fapt, nu mai trebuie să mergi la Chișinău pentru a-ți pregăti dosarul de redobândire a cetățeniei române sau când ai nevoie de ajutor pentru perfectarea actelor. Obții acte românești la Bălți. La oficiul JustConsult Bălți vei fi  ajutat operativ și cel mai important – cu respectarea tuturor procedurilor legale!

„În acest domeniu există și foarte multe riscuri și fraude, pentru că apar diverși intermediari, persoane dubioase, care promit urgentări inexistente sau chiar pot dispărea cu actele. Iată de ce, în această sferă – cetățenie română și perfectarea actelor românești – este foarte important să rămâi corect față de client și în fața legii. Este regula de care se conduce JustConsult”, Ion afirmă Ion Guștiuc, directorul JustConsult. 

JustConsult oferă peste 100 de servicii în domeniul cetățeniei române

În cei aproape 20 de ani de activitate, peste 100.000 de persoane au depus cu ajutorul JustConsult dosarul de cetățenie. O parte dintre ei au revenit și au perfectat cu JustConsult restul actelor. Aproape 200.000 de cetățeni au solicitat certificate de naștere, căsătorie, pașaport, buletin, permis auto românesc. Aproape 30.000 de familii au depus pentru alocații din România cu ajutorul experților companiei. Restul au beneficiat de consultații juridice sau pregătiri de acte pentru depuneri de sine stătătoare.

JustConsult oferă ajutor calificat în pregătirea dosarului pentru redobândirea cetățeniei române. Te asistăm și la perfectarea actelor românești – pașaport, buletin de identitate, permis de conducere etc. Vei primi ajutor calificat la orice etapă te-ai afla – pregătirea dosarului pentru cetățenie, programarea și depunerea acestuia la București. Pentru ca să ajungi în confort și siguranță în ziua și la ora programării, JustConsult îți pune la dispoziție transport business-class din Bălți până în București și retur.

Dacă ai copii, compania te vă ajută te obții alocații pentru ei din partea statului român. Apelează cu încredere la JustConsult și te vei convinge cât este de ușor când ai alături o echipă de profesioniști. Te ajutăm la orice etapă și pentru cazuri de orice complexitate.  

În același timp, dacă apelezi la JustConsult, ai garanții că vor fi respectate procedurile legale și termenii de executare. Garanțiile sunt oferite prin contractul de asistență juridică și bon fiscal.

Cele mai solicitate servicii ale companiei sunt:   

 •  Pregătirea și depunerea dosarului de cetățenie română
 • Cetățenie română prin judecată în 10 – 15 luni;  
 • Programare pentru depunerea jurământului 1-4 săptămâni;   
 • Transcriere certificat de naștere și de căsătorie românesc de la 30 zile;  
 • Buletin de identitate românesc de la 30 zile;  
 • Pașaport românesc în minim 7 zile;  
 • Preschimbare permis de conducere moldovenesc în românesc în 2 luni;  
 • Alocații pentru copii cu cetățenie română;   
 • Transport tur-retur spre România de categoria business-class. 

Completează formularul de pe pagina justconsult.md pentru a primi o consultație gratuită la telefon.

Sună la 022 80 20 81 și programează-te pentru o consultație sau vină direct în oficiu pentru a obține acte românești la Bălți.

Oficiul JustConsult poate fi găsit chiar în centrul municipiului Bălți – str. Ștefan cel Mare 60 (în incinta Poștei Centrale).

 

Recomandăm să citești:

Poți lua legătura cu noi direct!

Completează formularul pentru a obține cetățenia română. Un specialist te va apela pentru   o consultație gratuită


  Chișinău
  Bălți
  Cahul