Vrei o consultație gratuită pentru a obține acte românești? Vezi mai jos cum o poți obține!

Cetățenie română
Nu știi de unde s-o începi cu dosarul de cetățenie română sau cum să obții acte românești? Ți se pare prea complicată procedura? Sau, poate, te-ai b...
Vizualizat: 7881

Nu știi de unde s-o începi cu dosarul de cetățenie română sau cum să obții acte românești? Ți se pare prea complicată procedura? Sau, poate, te-ai blocat la o anumită etapă și nu mai știi ce urmează? Noi îți răspundem la orice întrebare.

E adevărat că informație despre cetățenia română și actele românești găsești foarte simplu pe Internet. Simplu și într-un volum foarte mare. Dar, oare, ce procent din această informație e veridic? Pe cine crezi și de ce? La JustConsult, avem un call-centru specializat pe întrebări privind cetățenia română și actele românești. Operatorii noștri sunt instruiți să răspundă până și la cele mai complicate întrebări, iar răspunsurile pe care le primești corespund ultimelor actualizări din legislația privind cetățenia română.

De ce îți oferim răspunsuri gratis?

  • Pentru că ne pasă de lege.
  • Pentru că tot mai multă lume suferă de înșelăciunile intermediarilor.
  • Pentru că procedura de redobândire a cetățeniei e complicată și conține multe detalii pe care tu nu le cunoști.
  • Pentru că e dreptul tău să-ți redobândești cetățenia română.

Cât durează procedura de perfectare a buletinului de identitate românesc? De ce perioada reală de așteptare nu corespunde cu perioada legală, stabilită oficial? La ce etape se pot depune actele prin procură și cine te poate ajuta?

La aceste și orice alte întrebări, legate de cetățenia română, găsești răspuns la numărul de telefon 022 10 50 80. Muncim pentru tine în fiecare zi, chiar și în weekend.

Program call-centru:

Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
Sâmbătă: 09:00 – 20:00
Duminică: 11:00 – 20:00

Call-centrul JustConsult numără 13 operatori. Pentru noi, e cifră cu noroc. Uneori, avem prea multe solicitări, de aceea s-ar putea să aștepți mai mult pe fir. Știm că urgențele nu așteaptă, de aceea, ne poți lăsa numărul tău și revenim noi cu apel.

Ai o întrebare cu privire la acte românești? Apasă pe butonul de mai jos:

 

Recomandăm să citești:

Poți lua legătura cu noi direct!

Completează formularul pentru a obține cetățenia română. Un specialist te va apela pentru   o consultație gratuită


    Chișinău
    Bălți
    Cahul