Slider image

Despre noi

Misiunea noastră este să ajutăm legal!

Cine suntem

JustConsult este o companie de încredere din Republica Moldova specializată în asistență pentru redobândirea legală a cetățeniei române sau perfectarea actelor românești.

Acordăm o atenție deosebită problemelor cu care se pot confrunta clienții noștri și ne asigurăm că găsim cele mai bune soluții pentru fiecare solicitare.

Indiferent dacă este vorba despre colectarea actelor și pregătirea dosarului de cetățenie română sau perfectarea documentelor românești, oferim garanții și eficiență.

 

130 +

Specialiști și experți angajați în companie

400.000 +

Clienți fericiți

3 oficii

Chișinău, Cahul, Bălți

De ce noi?

Cu o experiență de 20 de ani, JustConsult este ajutorul numărul unu în redobândirea cetățeniei române și perfectarea actelor românești.

Suntem 130 de colegi, care ne dedicăm la maxim pentru a atinge rezultate frumoase în fiecare zi.

Consultăm clienți și îi ghidăm până obțin actul de care au nevoie. Ajutăm în orice situații, chiar și ne standard, ale căror rezolvare foarte puțini experți pot să ofere. Noi știm să facem asta cel mai bine.

Cu noi ești protejat de riscuri. Corectitudinea și legalitatea este ceea ce ne definește.

Oferim garanții și căutăm rezolvare pentru orice solicitare: fie că este vorba despre colectarea actelor, pregătirea dosarului de cetățenie română sau pentru perfectarea actelor românești.

Echipa noastră organizează totul astfel încât problemă este rezolvată, iar tu primești rapid și ușor orice act românesc de care ai nevoie.

checkbox
De 20 de ani oferim
servicii de calitate
checkbox
Misiunea noastră
este să ajutăm legal
checkbox
Cine suntem?
Soluția ta de încredere!

Programează o vizită la noi!

Completează formularul alăturat și profită de o consultație gratuită!


  Ce spun alții despre noi

  I.B.

  Am avut parte de ghidare și ajutor de la jurist consult pe tot parcursul perfectării actelor pentru depunerea dosarului pentru cetatenia romana. Sanda, a fost foarte atentă la detalii și tot timpul avut grijă să nu uit ceva, eu aflându-mă tot acest timp în altă țară, îi puteam adresa orice întrebare la orice oră, nu știu cum făcea dar era tot timpul acolo pentru mine. Recomand cu mare drag Just Consult, o echipă faină de profesioniști, calmi, răbdători și foarte atenți la detalii. Superbă colaborare, mulțumesc frumos

  Constantin Talmaci

  Servicii la cel mai inalt Nivel! Cu JustConsult poti fi Sigur ca reusesti sa-ti Perfectezi Actele Romanesti in cel mai Scurt timp posibil, beneficiind de Consultanta si Suport Profesionist pe tot parcursul procesului!
  Bravo, Nr1

  Alexandru Duminica

  Bună ziua ma numesc Alexandru Duminica și doresc sa aduc o foarte mare mulțumire întregi echipei justconsult pentru fapta bună făcute pentru fetița mea care este bolnavă de leucemie vrea sa va aduc la cunoștință ca echipa justconsult sau alătură sa achite toate serviciile necesare pentru obținerea cetățenie română pentru fetița mea eu doresc să mulțumesc pentru tot ce a făcut echipa justconsult pentru noi eu doresc sa aduc sincere mulțumiri din partea mea pentru intreaga echipa sa le doresc mult sănătate și fericire bucurie și să-i aibă bunul dumnezeu mereu în paza lui cine are nevoie de ori ce informație întrați nu ezitați pentru ca între adevăr este o companie de nota zece și de oameni cu suflet mare

  Iura N

  Ma numesc Iurie Neaga și am fost deservit de la distanță. Eu mă aflu momentan in Germania și prin intermediul firmei “JustConsult” mai exact al doamnei Marina, am fost ajutat cu tot ce ține de actele românești. In momentul sunt in stadiul de așteptare și sunt foarte mulțumit de deservire. Sunt mulțumit de această firmă care a rezolvat totul și s-au comportat foarte drăguț și în special de doamna Marina care este o doamnă extraordinară și ma ajutat enorm cu orice întrebare și orice lucru de care a fost nevoie.
  Recomand cu încredere!

  Corina Guja

  Sunt foarte mulțumită se serviciile care mi-au fost prestate.

  Foarte rapid, sunteți profesioniști.

  Bravo echipa JustConsult.

  Experiența clienților

  Soluția ta de încredere!

  Poți lua legătura cu noi direct!

  Completează formularul. Un specialist te va apela pentru a-ți oferi o consultație gratuită   Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?

   Chișinău
   Bălți
   Cahul