JustConsult a solicitat drept la replică de la stopfals.md

Altele
JustConsult a solicitat dreptul la replică de la portalul stopfals.md pe subiectul anulării buletinelor românești pentru moldoveni Compania juridică JustCo...
Vizualizat: 1887

JustConsult a solicitat dreptul la replică de la portalul stopfals.md pe subiectul anulării buletinelor românești pentru moldoveni

Compania juridică JustConsult, în lumina acuzațiilor aduse de un articol publicat pe portalul Stopfals.md la data de 09.01.2024 cu titlul „FALS: Autoritățile române rețin buletinele cetățenilor R. Moldova cu cetățenie română pentru a fi anulate”, reiterează angajamentul său pentru abordarea profesionistă și echidistantă în tratarea informațiilor.

În acest context, compania a solicitat dreptul la replică conform prevederilor Legii cu privire la libertatea de exprimare nr. 64 din 23.04.2010 și așteaptă cu încredere o abordare corectă și echitabilă din partea jurnaliștilor de la stopfals.md.

JustConsult consideră că jurnalismul echidistant și profesionist este esențial în furnizarea informațiilor corecte și imparțiale către public. Prin urmare, societatea se așteaptă ca jurnaliștii de la stopfals.md să respecte principiile eticii jurnalistice. Considerăm că este corect să ofere dreptul la replică conform prevederilor legale, fără a aplica etichete sau prejudecăți în avans.

„Suntem deschiși pentru dialog. Considerăm că o abordare echidistantă în tratamentul informațiilor este esențială pentru menținerea integrității și credibilității în domeniul jurnalistic. Așteptăm să ne fie acordat dreptul la replică în conformitate cu legea și așteptările standardelor profesionale”, declară Ion Guștiuc, directorul JustConsult.

JustConsult  reafirmă disponibilitatea de a colabora în mod constructiv cu mass-media și promovează un dialog deschis și transparent pentru a oferi publicului informații corecte și complete.

Recomandăm să citești:

Poți lua legătura cu noi direct!

Completează formularul pentru a obține cetățenia română. Un specialist te va apela pentru   o consultație gratuită


    Chișinău
    Bălți
    Cahul