JustConsult se extinde în regiuni: prima filială a fost deschisă la Cahul

Despre JustConsult
Compania de consultanță juridică în domeniul cetățeniei române se extinde la sudul țării. Prima filială a companiei a fost deschisă, la 12 martie 202...
Vizualizat: 1037

Compania de consultanță juridică în domeniul cetățeniei române se extinde la sudul țării. Prima filială a companiei a fost deschisă, la 12 martie 2022, la Cahul. Chiar din prima zi de activitate, în Oficiul JustConsult din Cahul au fost deservite mai multe persoane, care au solicitat suport în pregătirea dosarului de redobândire a cetățeniei române sau pentru perfectarea actelor românești. 

JustConsult – compania de top din Republica Moldova, care oferă suport în redobândirea cetățeniei române

JustConsult activează în domeniul cetățeniei române din 2003, perioadă în care mai mult de 300.000 de moldoveni s-au încredințat companiei, beneficiind de servicii de consultanță sau de asistență juridică la perfectarea actelor. 

În cadrul companiei activează aproximativ 80 de angajați – specialiști din domenii precum juridic, vânzări, calitate, IT, transport, ș.a., care au capacitatea de presta profesionist o gamă largă de servicii, legate de consultanță și gestionare a procesului de redobândire a cetățeniei române și de perfectare a actelor.   

În același timp, JustConsult este unica companie din nișa de cetățenie română, înregistrată în calitate de operator de date cu caracter personal, cu drept de operare transfrontalieră a datelor. Astfel, persoanele care ne încredințează actele sale au garanție 100% privind siguranța acestora. 

Oferim servicii în strictă conformitate cu prevederile legale

„Moldova este o țară în care peste 1,3 mil. de cetățeni dețin cetățenia română sau sunt în proces de redobândire. Acești cetățenii au nevoie, frecvent, de asistență juridică calificată, pentru a fi ghidați corect cum să parcurgă diverse etape, legate de colectarea sau perfectarea actelor. Este și un domeniu în care există multiple infracțiuni sau evaziuni, iar lipsa unor cunoștințe în domeniu, face ca foarte mulți cetățeni să fie mințiți sau să fie păgubiți de intermediari dubioși.

JustConsult este o companie în care activează juriști și specialiști onești. Oferim servicii în strictă conformitate cu prevederile legale. Persoanele, care apelează la serviciile noastre, pot fi sigure că toate procedurile sunt parcurse legal. Nu ocolim legea și nici nu recomandăm astfel de soluții. În plus, oricare persoană poate solicita telefonic sau prin intermediul site-ului, o consultație gratuită la JustConsult privind procedurile legate de redobândirea cetățeniei sau perfectarea actelor românești”, a declarat directorul JustConsult, Ion Guștiuc, la evenimentul de inaugurare a filialei din Cahul. 

În cadrul filialei JustConsult din Cahul cetățenii pot beneficia de o gamă largă de servicii: 

 • Colectarea actelor de stare civilă, verificarea corectitudinii datelor și pregătirea dosarului de redobândire a cetățeniei române, conform rigorilor; 
 • Programarea pentru depunerea dosarului în cadrul Autorității Naționale pentru Cetățenie din România; 
 • Mentenanță pe parcursul aflării solicitantului în România; 
 • Monitorizarea parcursului dosarului și solicitarea informației de la ANC prin intermediul procedurii stadiu dosar; 
 • Programare pentru depunerea jurământului de credință față de statul român; 
 • Transcrierea actelor de stare civilă în registrele de stat ale României; 
 • Perfectarea pașaportului românesc; 
 • Perfectarea buletinului de identitate românesc; 
 • Preschimbarea permisului de conducere moldovenesc în cel românesc; 
 • Solicitarea alocațiilor pentru copii din partea României; 
 • Obținerea atestatelor profesionale pentru șoferi; 
 • Echivalarea diplomelor de studii și multe altele 

Compania JustConsult invită locuitorii din sudul țării să apeleze la serviciile oferite de către filiala din Cahul.  

 • Pentru a obține o consultație gratuită, cetățenii pot să se înregistreze pe pagina web cahul.justconsult.md sau printr-un apel la numărul de telefon 022 80 20 83. 
 

Recomandăm să citești:

Poți lua legătura cu noi direct!

Completează formularul pentru a obține cetățenia română. Un specialist te va apela pentru   o consultație gratuită


  Chișinău
  Bălți
  Cahul