Slider image

Mulțumim pentru încredere!

Suntem bucuroși să îți răspundem la orice întrebare privind redobândirea cetățeniei române și perfectarea actelor românești!

Comanda ta a fost înregistrată și este în procesare

Echipa noastră este bucuroasă să-ți ofere răspunsuri la orice întrebare și să găsească soluții pentru nevoile tale.

 

Un expert în documente românești te va contacta la telefon în cel mai scurt timp posibil și îți va oferi răspunsuri la întrebările tale referitoare la redobândirea cetățeniei române sau procesul de obținere a actelor românești.

Rulează videoul
Rulează videoul

Fără nervi și timp pierdut!

Completează formularul pentru a obține cetățenia română!


  Corina Guja

  Sunt foarte mulțumită se serviciile care mi-au fost prestate.

  Foarte rapid, sunteți profesioniști.

  Bravo echipa JustConsult.

  I.B.

  Am avut parte de ghidare și ajutor de la jurist consult pe tot parcursul perfectării actelor pentru depunerea dosarului pentru cetatenia romana. Sanda, a fost foarte atentă la detalii și tot timpul avut grijă să nu uit ceva, eu aflându-mă tot acest timp în altă țară, îi puteam adresa orice întrebare la orice oră, nu știu cum făcea dar era tot timpul acolo pentru mine. Recomand cu mare drag Just Consult, o echipă faină de profesioniști, calmi, răbdători și foarte atenți la detalii. Superbă colaborare, mulțumesc frumos

  Constantin Talmaci

  Servicii la cel mai inalt Nivel! Cu JustConsult poti fi Sigur ca reusesti sa-ti Perfectezi Actele Romanesti in cel mai Scurt timp posibil, beneficiind de Consultanta si Suport Profesionist pe tot parcursul procesului!
  Bravo, Nr1

  Iura N

  Ma numesc Iurie Neaga și am fost deservit de la distanță. Eu mă aflu momentan in Germania și prin intermediul firmei “JustConsult” mai exact al doamnei Marina, am fost ajutat cu tot ce ține de actele românești. In momentul sunt in stadiul de așteptare și sunt foarte mulțumit de deservire. Sunt mulțumit de această firmă care a rezolvat totul și s-au comportat foarte drăguț și în special de doamna Marina care este o doamnă extraordinară și ma ajutat enorm cu orice întrebare și orice lucru de care a fost nevoie.
  Recomand cu încredere!

  Alexandru Duminica

  Bună ziua ma numesc Alexandru Duminica și doresc sa aduc o foarte mare mulțumire întregi echipei justconsult pentru fapta bună făcute pentru fetița mea care este bolnavă de leucemie vrea sa va aduc la cunoștință ca echipa justconsult sau alătură sa achite toate serviciile necesare pentru obținerea cetățenie română pentru fetița mea eu doresc să mulțumesc pentru tot ce a făcut echipa justconsult pentru noi eu doresc sa aduc sincere mulțumiri din partea mea pentru intreaga echipa sa le doresc mult sănătate și fericire bucurie și să-i aibă bunul dumnezeu mereu în paza lui cine are nevoie de ori ce informație întrați nu ezitați pentru ca între adevăr este o companie de nota zece și de oameni cu suflet mare

  Chișinău
  Bălți
  Cahul