Ai nevoie de reprezentare juridică a unui avocat în România? Află cum îți poți rezolva problemele, fără a fi prezent la judecată!

Reprezentare juridică
Știai că pe numele tău poate fi înregistrat un credit bancar în România? Chiar și fără ca tu să îl soliciți! Pentru acestă situație trebuie să so...
Vizualizat: 4767

Știai că pe numele tău poate fi înregistrat un credit bancar în România? Chiar și fără ca tu să îl soliciți! Pentru acestă situație trebuie să soliciți reprezentare juridică din partea unui avocat.

Din păcate, atunci când te grăbești să urgentezi procesul de redobândire a cetățeniei sau lași actele tale în mâna intermediarilor fără a semna un contract, îți faci mai mult rău decât bine. Nu ai garanții, nu ai nici măcar actele la tine. Deci, te poți aștepta la orice.

Atunci când îți cunoști drepturile, e simplu să te aperi. Când vine vorba despre redobândirea cetățeniei române și reperfectarea actelor românești multă lume nu cunoaște nici măcar procedura completă, lista actelor necesare sau etapele de parcurs. Despre drepturi și obligații nici nu-și mai amintește nimeni.

Și totuși, necunoașterea drepturilor și a obligațiilor încă nu a scutit pe nimeni de responsabilități. Pe parcursul procesului de redobândire a cetățeniei române pot interveni multe situații în care să ai nevoie să-ți aperi drepturile. Și aici, de cele mai multe ori, va fi necesară implicarea unui avocat calificat, care să te reprezinte în România.

Care sunt situațiile în care te poate ajuta un avocat în România?

Noi, la JustConsult, susținem procedura legală. Urgentarea procesului de redobândire a cetățeniei sau a perfectării actelor românești reprezintă o infracțiune. Iar încrederea în intermediari, fără semnarea unui contract, poate avea consecințe grave.

 • Dacă ți-au fost încălcate drepturile în procesul redobândirii cetățeniei sau a perfectării actelor românești.
 • Dacă ai înțeles că procedura în care te-ai implicat nu e chiar legală.
 • Dacă ajungi în instanța de judecată și înțelegi că nu te descurci de unul singur.

Cu siguranță ai nevoie de un avocat.

Avocatul te poate reprezenta în instanțele de stat și judecată din România, fără prezența ta fizică, în cazul:

 1. Petițiilor (plângerilor, solicitărilor, scrisorilor către instituții, soluționarea situațiilor mai puțin obișnuite)
 2. Recunoașterii hotărârilor judecătorești (tutelă, adopție, decădere din drepturi părintești, divorț)
 3. Implicărilor penale (infracțiuni sau acte false)
 4. Contestării actelor administrative (refuz al instanței, procese verbale, depășirea termenilor legali sau nesoluționarea cererii)

Să cauți, dar și să găsești un avocat bun într-o țară pe care nu prea o cunoști implică mult timp și zeci de drumuri în România și înapoi. La JustConsult, colaborăm de ani buni cu cei mai buni avocați din România. Cunoaștem procedurile legale și te putem ajuta cu recomandări.

Poți apela la JustConsult doar pentru o consultație. Înainte de a apela la un avocat, ne vom asigura că ai nevoie de el.

Împreună vom:

 • Analiza situația în care ești implicat(ă)
 • Căuta soluțiile legale și optime
 • În caz de necesitate, vom apela la un avocat din România și vom controla întregul proces din instanță.
 

Recomandăm să citești:

Свяжись с нами!

Заполни форму для получения румынского гражданства. Специалист свяжется с тобой для бесплатной консультации.


  Кишинев
  Бельцы
  Кагул