De ce merită să fii alături de 14 mii de membri ai comunității Dețin Pașaport Român? Află ce informații utile găsești pe grup

Румынское гражданство
Dacă te regăsești printre moldovenii care redobândesc cetățenia română, probabil, ai o sumedenie de întrebări, legate de aceste procese. Răspunsurile...
Vizualizat: 667

Dacă te regăsești printre moldovenii care redobândesc cetățenia română, probabil, ai o sumedenie de întrebări, legate de aceste procese. Răspunsurile la toate întrebările le găsești în comunitatea Dețin Pașaport Român.

Este firesc să cauți răspunsuri. Procesul de redobândire a cetățeniei române este complicat și presupune multe etape cu cerințe specifice și reguli stricte. În plus, fiecare etapă prevede termeni diferiți de soluționare.

Dacă ești informat corect vei parcurge însă toate etapele fără pierdere de timp și fără cheltuieli inutile.

Ce reprezintă grupul Dețin Pașaport Român?

Fondatorul companiei JustConsult, Ion Guștiuc, a creat pe platforma Facebook comunitatea Dețin Pașaport Român. În acest grup, Ion Guștiuc oferă informații operative, la zi, despre schimbările de procedură și de legislație. Aici, sunt oferite informații privind cerințele față de dosarul de cetățenie română, actualizările în cadrul Consulatelor sau de la instituțiile din România.

Membrii grupului au acces la tutoriale video. Din acestea, ei pot învăța cum să înregistreze o cerere pe platforma econsulat.ro sau cum să solicite o programare pentru perfectarea actelor.

În comunitatea Dețin Pașaport Român există posibilitatea de a adresa întrebări. La toate întrebările se oferă răspunsuri veridice și din prima sursă. Un alt avantaj este posibilitatea de a solicita o consultație gratuită din partea fondatorului JustConsult.

Aproape 14 mii de cetățeni deja sunt membrii comunității Dețin Pașaport Român

Mai mult de 14 mii de persoane deja au ales să facă parte din comunitatea Dețin Pașaport Român. Pe lângă faptul că obțin informații de actualitate, membrii grupului își împărtășesc propria experiență, atât pozitivă, cât și negativă. Astfel, cunoscând aceste informații, ceilalți membri ai grupului au posibilitatea să evite greșelile și să aleagă calea cea mai bună atunci când redobândesc cetățenia română.

Care sunt cele mai frecvente întrebări în grupul Dețin Pașaport Român?

Zilnic, în grup sunt adresate multiple întrebări. Din motiv că depunerea jurământului de credință față de statul român a devenit extrem de anevoioasă, un număr mare de întrebări vizează procedura de depunere a jurământului de credință la Consulatele României de la Chișinău, Bălți sau Cahul. Membrii grupului vor să afle cu ce lună sunt procesate cererile pentru jurământ, cine și când a depus jurământul și ce acte sunt necesare în ziua depunerii jurământului.

Un alt subiect fierbinte ține de aprobarea Ordinelor ANC, în cât timp vine scrisoarea de confirmare sau în cât timp este necesar de înregistrat cererea pentru jurământ. În grup, membrii află despre Ordinele emise și dacă se regăsesc în acestea.

Membrii grupului se mai privind termenii de perfectare a pașaportului sau buletinului românesc, cum să depui cererea de acordare a alocațiilor pentru copii ș.a.m.d.

Dacă și tu vrei să fii informat rapid înscrie-te în grupul Dețin Pașaport Român și bucură-te de avantajele acestuia.

Pentru a solicita o consultație urgentă din partea unui specialist JustConsult sună 022 10 50 80 sau completează formularul de pe pagina justconult.md.

 

Recomandăm să citești:

Свяжись с нами!

Заполни форму для получения румынского гражданства. Специалист свяжется с тобой для бесплатной консультации.


    Кишинев
    Бельцы
    Кагул