Livrare acte românești – sigur și rapid

Доставка румынских документов
Pentru multă lume perfectarea actelor românești semnifică o mare problemă din cauza drumurilor pe care trebuie să le facă – când depun actele, iar...
Vizualizat: 1571

Pentru multă lume perfectarea actelor românești semnifică o mare problemă din cauza drumurilor pe care trebuie să le facă – când depun actele, iar ulterior – când le ridica. Însă există o soluție optimă pentru această problemă. Dacă vrei să perfectezi actele românești, dar nu ai posibilitatea să te rupi de la serviciu sau din alte motive, echipa JustConsult îți pune la dispoziție două servicii care ușurează acest proces – livrare acte românești și transport asigurat în România tur-retur.

Cum poți evita ore întregi de așteptare în fața instituțiilor responsabile de perfectarea actelor tale?

În primul rând, îți punem la dispoziție transport tur-retur spre România, care te duce exact până la instituția de care ai nevoie, la ora potrivită. Te programăm, în prealabil, la o oră anumită, iar astfel scapi de rânduri și ore pierdute în zadar. Beneficiezi de transport confortabil, șoferi experimentați și atitudine respectuoasă din partea însoțitorilor. Ai nevoie doar de o zi liberă pentru a depune actele necesare, de restul se ocupă compania. Cum îți pare?

Cine îți poate ridica actele din România?

Al doilea serviciu ce îți ușurează procesul de perfectare a actelor românești este cel de livrare acte. Ce semnifică acest lucru? Prin intermediul unei procuri din partea ta, reprezentantul companiei merge și ridică actele de la instituția din România. Actele sunt livrate în siguranță la sediul JustConsult din Republica Moldova.

Cum este asigurată siguranța livrării actelor românești?

Compania JustConsult este singura companie din domeniul perfectării actelor românești care deține statutul de operator de date cu caracter personal. Acest statut reprezintă faptul că actele tale vor fi livrate legal, în siguranță și sigilate. De asemenea, nu există riscul ca datele tale cu caracter personal să fie folosite în scopul falsificării altor acte.

La ce documente se poate face livrarea?

Documentele ce pot fi livrate sunt următoarele:

 • Pașaportul românesc, perfectat la Iași, București și Vaslui – necesară procura și bonul de depunere;
 • Buletinul de identitate românesc, perfectat la Iași, București și Vaslui – este nevoie doar de procură;
 • Actele de stare civilă românești, perfectate la Iași sau București – este necesară procură și bonul de depunere.
 • Permis de conducere românesc – este necesară procura.

De ce să solicit ajutorul companiei JustConsult?

Serviciile de livrare acte românești și transport asigurat îți oferă posibilitatea să fii mai flexibil și mai rapid în proces. Iată beneficiile de care te bucuri apelând la echipa JustConsult.

 • Economisești timpul prețios și banii tăi, ai actele livrate absolut legal și în siguranță;
 • Se semnează contractul de prestare servicii, ceea ce îți asigură faptul că actele vor fi livrate la timp, conform termenilor stabiliți;
 • Datele tale cu caracter personal sunt în siguranță și nu riști să te trezești cu acte false pe numele tău;
 • Primești bon fiscal pentru orice serviciu plătit;
 • Beneficiezi de transport confortabil și sigur.

Dacă ai nevoie să îți perfectezi actele românești, accesează pagina justconsult.md și selectează serviciul de care ai nevoie. Completează formularul și obține o consultație gratuită, telefonică din partea juristului companiei:

 • Pentru a lua legătura mai rapid cu experții companiei, sună la numărul de telefon 022 10 50 80. Ne poți găsi și pe pagina de Facebook, unde postăm zilnic multă informație utillă.

 

Свяжись с нами!

Заполни форму для получения румынского гражданства. Специалист свяжется с тобой для бесплатной консультации.


  Кишинев
  Бельцы
  Кагул