Cum găsești transport potrivit pentru a merge în România după acte

Транспорт в Румынию и обратно
Mii de moldoveni perfectează anual acte românești pentru că își doresc libertatea de a călători și de a munci legal în statele UE. Acest proces însă...
Vizualizat: 384

Mii de moldoveni perfectează anual acte românești pentru că își doresc libertatea de a călători și de a munci legal în statele UE. Acest proces însă poate fi anevoios, mai ales din cauza necesității de a se deplasa în țara vecină și de a căuta transport in Romania.  

Compania JustConsult – Cetățenie Română oferă soluția pentru persoanele care au nevoie să se deplaseze în România cu scopul de a-și perfecta actele –  transport internațional de pasageri de categoria business.

JustConsult prestează acest serviciu în baza licenței de agent transportator. Toate unitățile de transport ale companiei au numere de înmatriculare de culoare galbenă. Acest lucru înseamnă că sunt respectate normele de siguranță pentru transportarea pasegerilor.

 JustConsult dispune de 6 microbuze moderne de model Mercedes. Toate microbuzele sunt destinate exclusiv transportului de pasageri, care circulă zilnic spre România tur-retur.

Ce dificultăți întâmpină moldovenii când trebuie să meargă în România pentru a-și perfecta actele?

De regulă, pentru perfectarea actelor românești este necesar să te deplasezi în România la instituțiile de stat. Respectiv,  este necesar nu doar să găsești transport în ziua și în orașul unde ai programare la instituție, dar și să te asiguri că vei ajunge la instituție exact la ora indicată.

În același timp, transportul internațional de cursă are ca punct final de destinație gara auto. Persoana care are nevoie să ajungă la instituția din România va căuta de sine stătător locația. Aceasta însă implică costuri adăugătoare și timp, persoana riscând să rateze programarea.

JustConsult – Cetățenie Română a lansat un serviciu inedit pe piața din Republica Moldova – transport internațional de categoria business class. Serviciul este destinat persoanelor care își perfectează actele în România.  

În același timp, transportul JustConsult poate fi contractat pentru curse ocazionale.

Cursele de transport in Romania sunt efectuate zilnic din Chișinău, Бельцы și Cahul. Mergem spre orașele românești  București, Iași, Vaslui, Galați.

Pasagerii transportului JustConsult beneficiază de confort sporit – aer condiționat, fotolii ortopedice, care se rotesc și se pliază după necesitatea fiecărui, WiFi și un sistem multiplex pentru vizionarea filmelor pe durata călătoriei. Pentru acest serviciu a fost selectată o echipă de specialiști de înaltă calificare – șoferi, mecanici auto etc.  

Cum poți evita ore întregi de așteptare și drumuri inutile în România?

În primul rând, îți punem la dispoziție transport România tur-retur, care te duce în orașul unde vei perfecta actele, în ziua și la ora potrivită.

JustConsult are zilnic curse Chisinau Iasi, curse Bucuresti Chisinau,  transport Chisinau Vaslui, Chișinău-Galați și alte destinații din România. Mai nou, compania a lansat curse Bălți-București, curse Bălți-Iași, curse Cahul-Galați.

Te programăm în prealabil la o oră anumită și scapi de rânduri și ore pierdute în zadar. Beneficiezi de transport confortabil, șoferi experimentați și atitudine respectuoasă din partea însoțitorilor. Ai nevoie doar de o zi liberă pentru a depune actele necesare, de restul se ocupă compania. Cum îți pare? 

JustConsult oferă ajutor la orice etapă în procesul de redobândire a cetățeniei române și a perfectării actelor românești. Compania activează în domeniu de aproape 20 de ani și a ajutat cca 400.000 de persoane să redobândească cetățenia română sau să-și perfecteze acte românești.  

Pentru a obține o consultație sau pentru a rezerva un loc, completează formularul pe pagina justconsult.md, iar un consultant va reveni cu un apel și va oferi detaliile pe care vrei să le cunoști privind transport in Romania.

Pentru a discuta chiar acum cu un operator call-centru, sună la numărul  022 10 50 80.

 

Свяжись с нами!

Заполни форму для получения румынского гражданства. Специалист свяжется с тобой для бесплатной консультации.


    Кишинев
    Бельцы
    Кагул