Livrare acte românești
Rapid, direct în Moldova
Video cover

Completează mai jos datele de contact și un specialist te va apela în scurt timp pentru a-ți oferi o consultație

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?

Livrare acte românești din România în Moldova

Livrare acte romanesti – reprezintă furnizarea în siguranță a actelor românești de la instituțiile din România spre Republica Moldova.

Cum se asigură legalitatea livrării actelor românești?

JustConsult este unica companie din domeniul prestării serviciilor de prefectare a actelor românești, care a este înregistrat în calitate de operator date cu caracter personal. Mai mult ca atât, Just Consult este unica companie care este înregistrată oficial în calitate de operator transfrontalier de date cu caracter personal.

Acest statut oferă siguranța că actele tale vor fi protejate și livrate în format sigilat. Nu ai riscul ca datele tale cu caracter personal să fie furate.

Ce garanții mai primești când soliciți livrare acte romanesti cu JustConsult?

JustConsult oferă garanții că vei beneficia de serviciul solicitat – în volum deplin și în termenii specificați. În acest scop vom semna un contract individual cu tine și îți vom elibera bon fiscal pentru fiecare plată.

Cum soliciți livrare acte românești?

Pentru a beneficia de serviciul livrare a actelor românești este suficient să perfectezi o procură la notar, în baza unui model oferit de consultantul din oficiu. Reprezentantul JustConsult va monitoriza când este gata actul tău și îl va ridica de la instituția din România. Actul tău va fi livrat sigilat și în siguranță la oficiul JustConsult – din Chișinău, Just Consult Bălți sau Just Consult Cahul, în funcție de necesitate. Te vom anunța telefonic când să vii în oficiu pentru a-ți ridica actul.

Ce acte românești pot fi livrate?

1. Livrare pașaport românesc

 • Locație: București, Iași, Vaslui, Galați
 • Acte necesare: Procură și bonul de depunere

2. Livrare buletin românesc

 • Locație: București, Iași, Vaslui, Galați
 • Acte necesare: Procură

3. Livrare acte de stare civilă

 • Locație: București, Iași, Vaslui, Galați
 • Acte necesare: Procură și bonul de depunere

De ce să solicit livrare acte românești cu JustConsult?

 • Economisești timp și bani;
 • Obții actele românești rapid și absolut legal;
 • Ai garanție prin contract – prestare servicii că actele îți vor fi livrate în termenii stabiliți;
 • Îți sunt protejate datele cu caracter personal;
 • Primești bon fiscal pentru serviciul solicitat.

Pentru a beneficia de serviciile JustConsult, scrie-ne datele tale în formularul de pe site și te apelăm în scurt timp. Pentru a solicita chiar acum orice serviciu oferit de JustConsult sună la numărul 022 10 50 80. JustConsult Bălți – 022 80 20 81. JustConsult Cahul – 022 80 20 83.

Ce trebuie să știi Icon

Despre procedură Icon

Atunci când vrei să obții actele românești mai rapid sau să scapi de drumuri în plus, poți apela la serviciile unei companii de încredere, pentru a-ți fi livrate în Republica Moldova. Este însă important să-ți încredințezi actele unei companii care poate garanta siguranța actelor și protecția datelor. JustConsult este unica companie din domeniul cetățeniei române, înregistrată de către Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal în calitate de operator de date cu caracter personal. Compania noastră se regăsește în Registrul de stat (CNDCP) cu numărul de înregistrare 0003284 – 003.

JustConsult. De ce JustConsult?

Cu noi, tot ce ține de cetățenie și acte românești durează mai puțin, pentru că știm bine procedura! Te programăm din timp și îți suntem alături la toate etapele. Îți oferim consultanță oricând ai nevoie, dar și garanții că totul este legal și corect.

Image
Lasă-ne date de contact și primește consultație Gratuită

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?