Programare Pașaport Românesc
Sigur și legal
Image

Ce este un pașaport românesc?

Pașaport românesc reprezintă documentul care oferă posibilitatea cetățenilor României de a intra și de a ieși din țară, prin orice punct de trecere a frontierei de stat deschis publicului. Acest act de călătorie permite cetățenilor români să circule liber în 182 de țări. Pașaportul românesc este emis de către Serviciul Public Comunitar pentru eliberarea și evidența pașapoartelor simple.

Pentru a putea obține un pașaport românesc fără ca să te deplasezi în România, mai întâi ai nevoie să efectuezi o programare online.

Cât timp durează până obțin pașaportul românesc?

Perfectarea pașaportului românesc la Consulatul General al României la Bălți, Chișinău, Cahul durează de regulă mai mult timp, deoarece ai nevoie obligatoriu de o programare prealabilă pe care o poți obține de regulă în 2-3 luni, plus termenul legal de perfectare a actului este de 30 de zile momentul depunerii cererii.

De ce să solicit programare pașaport românesc cu JustConsult?

  • Obții cont personalizat de email și cabinet individual
  • Efectuăm corect programarea pentru obținerea pașaportului
  • Transmitem cererea spre validare
  • Primești bon fiscal pentru toate serviciile solicitate
  • Ai garanție prin contract – prestare servicii, că vei fi programat de către experții JustConsult
  • Monitorizăm cererea ta și te anunțăm când trebuie să te prezinți la depunere

Dacă ai nevoie de o consulție gratuită, completează formularul de mai sus sau sună la numărul de telefon: 022 10 50 80.

Ce trebuie să știi Icon

Despre procedură Icon

Știm că vrei să obții cetățenia și actele românești cât mai rapid. Totuși, procedura legală e una pentru toți și nimeni nu poate garanta un termen în care va fi perfectat dosarul. La consulatele României din Republica Moldova vei aștepta mai mult, deoarece există programare. Poți câștiga însă timp, dacă depui personal actele în România. Iar noi suntem aici să te ajutăm.

Serviciile JustConsult

JustConsult. De ce JustConsult?

Cu noi, tot ce ține de cetățenie și acte românești durează mai puțin. Pentru că știm prea bine procedura, te programăm din timp și îți suntem alături la toate etapele. Îți oferim consultanță oricând ai nevoie, dar și garanții că totul este legal și corect.

Image