Programare Pașaport Românesc
Sigur și legal
Image

Completează mai jos datele de contact și un specialist te va apela în scurt timp pentru a-ți oferi o consultație

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?

Programare online pașaport român

Compania JustConsult oferă servicii pentru perfectarea actelor românești: programare online pasaport roman. Oferim garanție prin contractul de prestare servicii, prin care ne obligăm să respectăm procedura legală.

Obții cont de mail unic, efectuăm online programare pasaport roman sau prelungire pasaport roman expirat. Poți solicita programare la București, dar și în oricare altă localitate mai apropiată ca distanță: programare pașaport românesc la Iași, Vaslui, Galați etc. Ulterior, verificăm zilnic statutul cererii. Atunci când este aprobată, te anunțăm despre ziua în care trebuie să te prezinți pentru depunere. Astfel, ești scutit de a pierde timp și de griji în plus.

Suntem singurii prestatori de servicii din nișa perfectării actelor românești, înregistrați în calitate de operatori de date cu caracter personal. Astfel, beneficiezi de confidențialitatea datelor tale. Acest factor îți oferă garanția că ai zero riscuri să fii implicat în scheme dubioase de falsificări acte.

Te asigurăm că vei primi o atitudine respectuoasă și profesionistă.

Primești bon fiscal pentru toate serviciile plătite, ceea ce îți oferă siguranța că serviciile noastre sunt prestate absolut legal și nu ai riscul să fii „tras pe sfoară”.

  • Completează formularul din dreapta paginii și beneficiezi de o consultație gratuită, în care îți vom explica fiecare pas pe care trebuie să îl parcurgem împreună.

Ce este un pașaport românesc?

Pașaport românesc reprezintă documentul care oferă posibilitatea cetățenilor României de a intra și de a ieși din țară, prin orice punct de trecere a frontierei de stat deschis publicului. Acest act de călătorie permite cetățenilor români să circule liber în 182 de țări. Pașaportul românesc este emis de către Serviciul Public Comunitar pentru eliberarea și evidența pașapoartelor simple.

Pentru a putea obține o dată pentru depunerea actelor,  mai întâi ai nevoie să faci programari online pasapoarte.

Cât timp durează până obțin pașaportul românesc?

La Consulatul General al României de la Bălți, Chișinău, Cahul este obligatoriu să ai programare online pentru pașapoart român. Această procedură durează de regulă mai mult timp, deoarece ai o poți obține în 4-6 luni. În plus, termenul legal de perfectare a actului este de 60 de zile momentul depunerii cererii.

De ce să solicit programare online pentru pașaport românesc cu JustConsult?

  • Obții cont personalizat de email și cabinet individual;
  • Efectuăm corect programarea online;
  • Transmitem cererea spre validare;
  • Primești bon fiscal pentru toate serviciile solicitate;
  • Ai garanție prin contract – prestare servicii, că vei fi programat de către experții JustConsult;
  • Monitorizăm cererea ta și te anunțăm când trebuie să te prezinți la depunere;
  • Oferim transport dacă ai programare pentru pașaport român la Iași, Vaslui, Galați sau București.

Pentru a beneficia de serviciile JustConsult, scrie-ne datele tale în formularul depe pagină și te vom contacta în scurt timp. Îți vom explica cum să obții primul pașaport românesc în Chișinău, Bălți fie în România sau să-ți reînnoiești pasaport roman expirat.

  • Dacă ai nevoie de consultația gratuită la telefon a specialistului companiei sună la 022 10 50 80.

Ce trebuie să știi Icon

Despre procedură Icon

Te ajutăm să-ți perfectezi pașaportul românesc - rapid și legal. Perfectarea unui pașaport în cadrul Consulatelor României poate dura mai mult, deoarece există multe cereri. În România, poți obține pașaport mai rapid. Dacă întâmpini dificultăți și nu cunoști procedura, poți apela la serviciile companiei noastre. Suntem  unica companie, din domeniul cetățeniei române, înregistrată oficial în calitate de operator de date cu caracter personal. JustConsult se regăsește în Registrul de stat (CNDCP) cu numărul de înregistrare 0003284 – 003.  

Serviciile JustConsult

JustConsult. De ce JustConsult?

Cu noi, tot ce ține de cetățenie și acte românești durează mai puțin, pentru că știm bine procedura! Te programăm din timp și îți suntem alături la toate etapele. Îți oferim consultanță oricând ai nevoie, dar și garanții că totul este legal și corect.

Image
Lasă-ne date de contact și primește consultație Gratuită

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?