JustConsult a lansat transport internațional de pasageri categoria Business Class.

Altele
JustConsult a lansat un nou serviciu pe piața din Republica Moldova – Transport Internațional Pasageri de categoria Business Class. Serviciul este destinat ...
Vizualizat: 4182

JustConsult a lansat un nou serviciu pe piața din Republica Moldova – Transport Internațional Pasageri de categoria Business Class. Serviciul este destinat în exclusivitate clienților companiei, dar și celor interesați de călătorii și deplasări naționale și internaționale.

Transportul JustConsult este aliniat la standardele internaționale și este supranumit revoluționar din punct de vedere al confortului. Mașinile procurate sunt produse în anul 2020, de către cel mai renumit brand pe piața automobilelor – Mercedes-Benz, fiind garantul siguranței și confortului.

De ce să aleg transportul JustConsult? Ce beneficii primesc?

Transportul deține un sistem antiderapant performant care face față la orice tip de carosabil: Drum umed, zăpadă sau ghețuș. Totodată, automobilele sunt dotate cu sisteme de stabilizare, care oferă siguranță în curbe periculoase și serpentine. Mașinile sunt tehnic asigurate cu amortizoare care rezistă chiar și pe drum accidentat. Pentru efectuarea manevrelor sigure în trafic, transportul este dotat cu oglinzi care dețin un unghi larg de vizibilitate chiar și în zona moartă. Microbuzele sunt predestinate exclusiv pentru transportare pasageri, ci nu mărfuri.

Pentru a asigura confortul în timpul deplasării, am dotat automobilele cu scaune ortopedice reglabile în 4 direcții: Față-spate, dreapta-stânga. Totodată, mașinile dețin instalații de aer condiționat adaptate după toate necesitățile: Oxigen și aer curat pe tot parcursul deplasării. În plus, beneficiezi de 10 regimuri de iluminare potrivite pentru: Citire, navigare internet și somn.

Pentru ca să fii la un pas distanță de cei dragi pe tot parcursul deplasării ți-am pus la dispoziție WIFI gratuit – cu trafic nelimitat. Și, pentru ca să nu ai frica că bateria telefonului se va descărca, ți-am oferit posibilitatea de a încărca dispozitivul.

Transport internațional pasageri JustConsult este aliniat la cele mai înalte standarde. De aceea în exclusivitate îți oferim și alte avantaje de care poți beneficia pe parcursul deplasării. Astfel, pentru asigurarea transportării copiilor în maximă securitate, compania pune la dispoziție scaune auto performante, care respectă întocmai normele de siguranță și oferă confort, pentru un somn liniștit.

Totodată, pentru a garanta securitatea deplasării și a oferi o călătorie plăcută, JustConsult a angajat în calitate de șoferi, persoane cu competențe certificate în transport internațional și experiență de mai bine de 10 ani.

JustConsult a depus suflet și muncă pentru a-ți satisface necesitățile și chiar pentru a le depăși.

Să știi: Pentru JustConsult – Viața TA, siguranța și confortul sunt o prioritate!

Dacă dorești să beneficiezi de serviciul transport, te îndemnăm să faci click pe acest buton și să lași datele tale de contact.

 

Recomandăm să citești:

Poți lua legătura cu noi direct!

Completează formularul pentru a obține cetățenia română. Un specialist te va apela pentru   o consultație gratuită


    Chișinău
    Bălți
    Cahul