Slider image

Filiale

Suntem la Chișinău, Bălți și Cahul


  Chișinău

  Turul virtual

  Sediul nostru din Chișinău se află în inima capitalei Republicii Moldova, Chișinău, vizavi de Consulatul României. Este punctul central unde clienții noștri pot beneficia de servicii de consultanță juridică de înaltă calitate în domeniul cetățeniei române și perfectării actelor românești.

   

  Echipa noastră de experți și specialiști juridici este pregătită să ofere asistență și suport în toate aspectele legate de redobândirea cetățeniei române sau de perfectare a actelor românești. Aici, clienții noștri pot primi consultanță specializată, fiind ghidați pe tot parcursul procesului pentru a obține rezultatele dorite.

   

  Sediul central din Chișinău este un loc prietenos și profesional, unde clienții noștri se simt bineveniți și încrezători că vor primi servicii de cea mai înaltă calitate. Ne străduim să oferim soluții personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor individuale ale fiecărui client.

   

  Secţia consulară a Ambasadei României la Chişinău are competenţă în următoarele raioane și municipii: Municipiul Chişinău; Raionul Anenii Noi; Raionul Călărași; Raionul Căușeni; Raionul Criuleni; Raionul Dubăsari; Raionul Hîncești; Raionul Ialoveni; Raionul Nisporeni; Raionul Orhei; Raionul Ștefan Vodă; Raionul Strășeni; Raionul Transnistria.

  JustConsult a deschis o filială și în nordul Moldovei, în municipiul Bălți. Oferim servicii de consultanță juridică și suport pe toate etapele procesului, indiferent de complexitatea cazului.

   

  Filiala noastră JustConsult din Bălți se află la adresa strada Ștefan cel Mare 75/2. Alegerea acestei locații ne permite să fim mai aproape de locuitorii din nordul Moldovei și să le oferim suport legal și asistență în pregătirea dosarelor pentru redobândirea cetățeniei române sau pentru perfectarea actelor românești.

   

  Ne propunem să vă facilităm obținerea cetățeniei române și să simplificăm procesul de perfectare a actelor românești, astfel încât să puteți beneficia de servicii de calitate superioară fără a fi nevoiți să vă deplasați pe distanțe mari.

   

  Consulatul General al României la Bălţi are competenţă în următoarele raioane și municipii: Municipiul Bălţi; Raionul Briceni; Raionul Camenca; Raionul Donduşeni; Raionul Drochia; Raionul Edineţ; Raionul Făleşti; Raionul Floreşti; Raionul Glodeni; Raionul Ocniţa; Raionul Rezina; Raionul Rîbniţa; Raionul Rîşcani; Raionul Sîngerei; Raionul Şoldăneşti; Raionul Soroca; Raionul Teleneşti; Raionul Ungheni.

  JustConsult a deschis filială și în sudul Moldovei, în municipiul Cahul. Sediul nostru JustConsult din Cahul este situat central,  pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu 14, în apropierea Consulatului României. Aici, punem la dispoziție suport legal și asistență cetățenilor care doresc să pregătească dosarele pentru redobândirea cetățeniei române sau pentru perfectarea actelor românești.

   

  Echipa noastră dedicată este pregătită să vă ofere expertiză și ghidare pe întreg parcursul procesului. Ne străduim să vă asigurăm soluții personalizate și să vă oferim servicii de calitate superioară într-un mediu profesional și prietenos.

   

  Vă invităm cu căldură să ne vizitați la sediul nostru din Cahul, unde veți găsi o echipă dedicată și calificată, gata să vă ofere suportul necesar în redobândirea cetățeniei române sau în perfectarea actelor românești. Avem încredere că veți aprecia profesionalismul și atenția noastră la detalii în realizarea obiectivelor dumneavoastră legale.

   

  Consulatul General al României la Cahul are competenţă în raioanele:Raionul Basarabeasca; Raionul Cantemir; Raionul Cahul; Raionul Cimişlia; Raionul Leova; Raionul Taraclia; Raionul Unitatea Teritoriala Autonomă Găgăuzia.

  Chișinău
  Bălți
  Cahul