Caravana JustConsult a ajuns la copii din satul Sinești

Другое
Caravana JustConsult a ajuns la micuții din satul Sinești, raionul Ungheni. În ajun de Crăciun, echipa JustConsult-Cetățenie Română, a îmbrăcat straie...
Vizualizat: 343

Caravana JustConsult a ajuns la micuții din satul Sinești, raionul Ungheni. În ajun de Crăciun, echipa JustConsult-Cetățenie Română, a îmbrăcat straie de sărbătoare și a împodobit cu mult drag unul dintre microbuzele sale, pe care l-a umplut cu daruri pentru a aduce  magia sărbătorii în sufletele copiilor.

Echipa JustConsult a fost ghidată de Asociația „Ajuta un Om”, iar astfel a reușit  să ajungă la cei care avea nevoie de acest ajutor și au oferit zâmbete pentru cei peste 120 de copii.

Moș Crăciun le-a oferit copiilor câte o „cutie de pantofi” plină de surprize și un cadou cu dulciuri

„Nimic nu se compară cu satisfacția de a dărui și a aduce zâmbetul pe fața unui copil. Este important ca în această perioadă să fim alături de cei, care au cel mai mult nevoie de bucurie. Colegii au oferit această sărbătoare pentru cei 120 de copii.  Mă bucur enorm că totul le-a ieșit bine. Zâmbetele colectate din partea acestor copii este cea mai frumoasă răsplată”, a menționat directorul JustConsult, Ion Guștiuc.

Darurile de Crăciun au fost pregătite din donațiile angajaților JustConsult, dar și a vizitatorilor care au pășit pragul oficiului companiei. Datorită efortului și entuziasmului echipei JustConsult au fost asigurate cadouri pentru mai mult de 120 de copii.

Echipa JustConsult și-a asumat rolul de „Moș Crăciun”, alături de Asociația „Ajută un om”. Scopul campaniei Caravana JustConsult este de a dărui un strop de bucurie copiilor din familiile defavorizate. În cutiile de pantofi copii au găsit lucruri utile, dar și care pot să bucure un suflet mic: haine noi, papuci de cameră, produse de igienă, rechizite școlare, jucării și desigur dulciuri.

 

Recomandăm să citești:

Свяжись с нами!

Заполни форму для получения румынского гражданства. Специалист свяжется с тобой для бесплатной консультации.


    Кишинев
    Бельцы
    Кагул