Istoricul companiei JustConsult

Другое
De cât timp activează compania JustConsult? Zic să începem cu începutul! Compania JustConsult activează legal și oferă servicii de mentenanță în cadr...
Vizualizat: 1212

De cât timp activează compania JustConsult?

Zic să începem cu începutul! Compania JustConsult activează legal și oferă servicii de mentenanță în cadrul procesului de redobândire a cetățeniei române și de perfectare a actelor românești. 

Câți clienți am deservit până acum?

Din anul 2003 activăm în Republica Moldova și ne dezvoltăm constant calitățile și atuurile. Până în prezent am deservit peste 300.000 de cetățeni, cu rezultate pozitive în proporție de peste 98%. Până în anul 2012, compania a activat în calitate de marcă comercială, iar odată cu extinderea și dezvoltarea companiei, aceasta a fost înregistrată și la Camera Înregistrării de Stat, cu denumirea de JustConsult.

Care este scopul companiei și ce factori au determinat apariția ei?

Ideea de a oferi mentenanță în domeniul juridic de perfectare a actelor românești și redobândire a cetățeniei românești a apărut în perioada în care cetățenii Republicii Moldova au început să emigreze masiv și aveau nevoie de acte românești pentru a se stabili cu traiul peste hotare.

Era o perioadă în care predomina lipsa de informații relevante și corecte cu referire la acest proces. Din cauza acestui factor, s-a intensificat fenomenul de corupție și trafic de influență. Oamenii au început să apeleze la metode ilegale și intermediari dubioși ce le cereau sume colosale de bani. În urma acestor fapte, aveau de suferit cetățenii neinformați ce erau trași la răspundere.

Câți angajați sunt în prezent și care sunt aspirațiile pentru viitorul apropiat?

În prezent activează în cadrul companiei circa 80 de angajați, instruiți, profesioniști în diverse domenii, care facilitează buna funcționare JustConsult. Tindem să avem peste 200 de angajați și peste 500.000 de clienți care să revină cu drag la serviciile companiei. Acest lucru este posibil datorită conceptului pe care îl dezvoltăm zilnic, și anume dezvoltarea echipei și a familiei JustConsult. 

Care este misiunea companiei?

Misiunea companiei este de a oferi consultanță și mentenanță pe tot parcursul procesului de redobândire a cetățeniei și de perfectare a actelor românești. De asemenea, găsim mereu soluții optime și abordăm fiecare caz în mod individual. Acționăm conform legii, într-un mod transparent, sigur și în cel mai scurt timp posibil.

Tindem să ajungem un partener de încredere și de lungă durată pentru toți cei care apelează la serviciile companiei. Suntem în pas cu tendințele actuale, astfel reușim să răspundem nevoilor și solicitărilor cetățenilor rapid și cu ajutorul unei atitudini abordate individual.

Care sunt valorile fundamentale după care se conduce compania JustConsult? 

Ei bine, pentru a fi o companie de încredere, consecventă în fapte și vorbe, în atitudine și abordare, este nevoie să avem niște valori bine puse la punct. 

Cel mai important factor pentru a funcționa în echipă este ca angajații să fie pe aceeași lungime de undă cu valorile companiei, iar la noi acest lucru este valabil. Echipa JustConsult acționează conform legii, într-un mod transparent, absolut corect și echidistant față de toți cetățenii. Acești factori determină încrederea și siguranța pe care o insuflăm în procesul de prestare a serviciilor.

Care sunt valorile după care se conduc angajații

Atitudinea profesionistă a angajaților este reflectată prin informațiile de actualitate după care ne conducem, de promtitudinea cu care răspundem necesităților cetățenilor, iar cel mai important, de sinceritatea față de cei care apelează la serviciile de mentenanță prestate de către noi.

Cunoaștem legislația, ne instruim mereu, oferim garanții și acționăm strict în conformitate cu legea. Suntem la curent cu toate modificările legislative și schimbările practice ce pot apărea în procesul de muncă. Acționăm rapid, comunicăm transparent cu clienții noștri și recunoaștem vina, atunci când greșim. 

De ce să apelezi la serviciile JustConsult?

Până acum am vorbit despre fundamentul și modul în care s-a creat compania, prin prisma valorilor și a atitudinii față de clienți.  Iată și punctele forte în procesul de perfectare a actelor propriu-zise, care plusează în comparație cu alți prestatori din această sferă:

 • Verificăm corectitudinea datelor din actele tale;
 • Îți pregătim dosarul foarte minuțios, conform cerințelor instituției, pentru a nu scăpa niciun act din listă;
 • Te programăm în prealabil la instituția necesară și salvăm din timpul tău;
 • Îți oferim asistență juridică și mentenanță pe tot parcursul procesului, indiferent de impedimentele ce pot apărea;
 • Asigurăm transport zilnic direct la instituție, iar astfel poți beneficia de confort, siguranță și rapiditate;
 • Îți garantăm protecția datelor tale, pentru că deținem statutul de operator de date cu caracter personal;
 • Garantăm calitatea serviciilor juridice în baza unui contract;
 • Îți oferim bon fiscal pentru orice serviciu solicitat și orice încasare.

Dacă vrei și tu să beneficiezi de serviciile JustConsult, accesează linkul, selectează serviciul de care ai nevoie și completează formularul, astfel beneficiezi de o consultație gratuită: https://justconsult.md/serviciile-justconsult/

Dacă ai nevoie să intri în contact urgent cu juristul companiei, apelează 022 10 50 80. Pentru informații suplimentare ne găsești și pe pagina de Facebook.

 

Recomandăm să citești:

Свяжись с нами!

Заполни форму для получения румынского гражданства. Специалист свяжется с тобой для бесплатной консультации.


  Кишинев
  Бельцы
  Кагул