JustConsult, tot mai prezent în regiuni – compania a deschis filiala la Bălți

Despre JustConsult
Compania JustConsult a deschis filiala la Bălți. Compania este lider pe piața din Republica Moldova în acordarea de consultanță juridică pentru persoanel...
Vizualizat: 1579

Compania JustConsult a deschis filiala la Bălți. Compania este lider pe piața din Republica Moldova în acordarea de consultanță juridică pentru persoanele care redobândesc cetățenia română, iar deschiderea filialelor se înscrie în strategia de dezvoltare a companiei, prin care intenționează să-și sporească prezența în regiuni.

JustConsult are o istorie și experiență de peste 18 ani, perioadă în care a acordat asistență juridică și suport în perfectarea actelor românești pentru mai mult de 300.000 de cetățeni. Compania oferă soluții pentru cazuri de orice complexitate.  

JustConsult invită locuitorii din nordul țării să beneficieze de serviciile oferite de către filiala din Bălți

În cadrul companiei activează aproximativ 80 de angajați – specialiști din domenii precum juridic, vânzări, calitate, IT, transport, ș.a., care au capacitatea de presta profesionist o gamă largă de servicii, legate de consultanță și gestionare a procesului de redobândire a cetățeniei române și de perfectare a actelor.   

În filiala JustConsult din Bălți, care poate fi găsit în centrul municipiului – str. Ștefan cel Mare 60, etajul 2 (în incinta Oficiului Poștal Bălți), va fi oferit suport legal cetățenilor în pregătirea și depunerea dosarului de redobândire a cetățeniei române sau pentru perfectarea actelor românești.  

Oferim servicii în conformitate cu prevederile legale și garanții de executare a obligațiunilor

„Mă bucur că locuitorii din nordul țării vor avea posibilitatea să-și perfecteze actele românești fără a fi puși în pericol de ajunge pe mâna escrocilor, care profită de faptul că oamenii puțin cunosc procedurile sau că nu au posibilitatea să se ocupe personal de acte. Peste 1,3 milioane de moldoveni deja dețin cetățenia română sau sunt în proces de redobândire. Acești oameni au nevoie de ajutor calificat, pentru a fi ghidați corect cum să parcurgă legal și fără riscuri fiecare etapă legată de redobândirea cetățeniei române.  

в JustConsult este o companie în care activează juriști și specialiști onești. Oferim servicii în strictă conformitate cu prevederile legale. Persoanele, care apelează la serviciile noastre, pot fi sigure că toate procedurile sunt parcurse legal”, a declarat directorul JustConsult, Ion Guștiuc, la evenimentul de inaugurare a filialei din Bălți. 

La JustConsult cetățenii vor beneficia de o gamă largă de servicii, precum: 

 • Colectarea actelor de stare civilă, verificarea corectitudinii datelor și pregătirea dosarului de redobândire a cetățeniei române, conform rigorilor;  
 • Programarea pentru depunerea dosarului în cadrul Autorității Naționale pentru Cetățenie din România;  
 • Mentenanță pe parcursul aflării în România;  
 • Monitorizarea parcursului dosarului și solicitarea informației de la ANC prin intermediul procedurii stadiu dosar;  
 • Programare pentru depunerea jurământului de credință față de statul român;  
 • Transcrierea actelor de stare civilă în registrele de stat ale României;  
 • Perfectarea pașaportului românesc;  
 • Perfectarea buletinului de identitate românesc;  
 • Preschimbarea permisului de conducere moldovenesc în cel românesc;  
 • Solicitarea alocațiilor pentru copii din partea României;  
 • Obținerea atestatelor profesionale pentru șoferi;  
 • Echivalarea diplomelor de studii și multe altele  

Pentru a obține mai multe informații sau pentru a adresa întrebări privind serviciile oferite de către JustConsult, accesează pagina web a companiei balti.justconsult.md sau printr-un apel la numărul de telefon 022 80 20 81.  

 

Recomandăm să citești:

Свяжись с нами!

Заполни форму для получения румынского гражданства. Специалист свяжется с тобой для бесплатной консультации.


  Кишинев
  Бельцы
  Кагул