Acte de Stare Civilă
Nu stai în rânduri, nu pierzi timp și obții actele rapid
Video cover

Completează mai jos datele de contact și un specialist te va apela în scurt timp pentru a-ți oferi o consultație

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?

Acte Stare Civilă – rapid și sigur

Compania JustConsult oferă servicii pentru perfectarea actelor: obținerea acte de stare civilă.  

Oferim garanție, prin semnarea contractului de prestare servicii, iar astfel ne obligăm să respectăm procedura legală.

Suntem singurii prestatori de servicii din nișa perfectării actelor românești, care avem statut de operatori de date cu caracter personal. Îți asigurăm confidențialitatea datelor tale, iar documentele ce ni le încredințezi sunt în siguranță 100%. Acest factor îți oferă garanția că ai zero riscuri să fii implicat în scheme dubioase de falsificări acte.

Scriem cererea în locul tău și solicităm ridicarea duplicatelor de la Agenţia Servicii Publice. Ne asigurăm ca documentele tale (acte necesare pentru starea civilă) să nu aibă erori și dosarul tău să fie complet. Solicităm rectificarea greșelilor acolo unde este cazul.

Primești bon fiscal pentru toate serviciile plătite, ceea ce îți oferă siguranța că serviciile noastre sunt prestate absolut legal și nu ai riscul să fii „tras pe sfoară”.

Te asigurăm că vei primi o atitudine respectuoasă și profesionistă.

Ai beneficiul de a nu sta în rând și, respectiv, nu îți pierzi timpul. Vii și ridici actele direct de la sediul JustConsult.

 • Completează formularul din dreapta paginii și beneficiezi de o consultație telefonică gratuită în care îți vom explica fiecare pas pe care trebuie să îl parcurgem împreună.

Ce reprezintă acte de stare civilă?

Acte de stare civilă sunt înscrisuri autentice prin care se dovedește nașterea, căsătoria sau decesul unei persoane.

Ce reprezintă duplicat act stare civila?

Duplicat de pe act stare civilă se eliberează în caz de pierdere, deteriorare sau furt a unui certificat de naștere, certificat de căsătorie sau certificat de deces.

Duplicatele certificatelor de stare civilă se eliberează cetățenilor la solicitare și au aceeași valoare juridică ca și certificatele eliberate la momentul înregistrării actului de stare civilă. Duplicatele certificatelor de stare civilă, precum și certificatele de stare civilă se eliberează pentru utilizare permanentă și nu sunt pasibile de o oarecare reținere (retragere), decât în cazurile expres stabilite de legislație.

Cererea pentru eliberarea unui duplicat al actului de stare civilă poate fi depusă atât personal, cât și prin mandatar împuternicit prin procură. Cererile pentru eliberarea duplicatelor actelor de stare civilă pot fi depuse în cadrul Serviciul Stării Civile din Municipiul Chișinău sau în cadrul Oficiilor Stării Civile teritoriale.

Tipul de acte necesare pentru starea civilă, pentru care poate fi solicitat duplicat:

 • certificat de naștere
 • extras de pe actul de naștere
 • certificat de căsătorie
 • extras de pe actul de căsătorie
 • certificat de deces
 • certificat de celibat
 • certificat de capacitate matrimonială
 • certificat de divorț
 • certificat de paternitate

De ce să obțin acte de stare civilă cu JustConsult?

 • Îți verificăm corectitudinea datelor din actele tale;
 • Depunem cerere pentru ridicarea duplicatelor de la Agenţia Servicii Publice;
 • La necesitate solicităm rectificarea actelor tale;
 • Garantăm calitatea serviciilor serviciilor noastre prin semnarea unui contract juridic;
 • Primești bon fiscal pentru toate serviciile solicitate;
 • Nu stai în rânduri, nu pierzi timp și obții rapid orice acte necesare pentru a proba starea civilă.

Pentru a beneficia de serviciile JustConsult, scrie-ne datele tale în formularul de mai sus și te vom contacta în scurt timp.

 • Dacă ai nevoie de consultația gratuită a specialistului companiei, sună la 022 10 50 80.

Ce trebuie să știi Icon

Despre procedură Icon

Colectarea actelor de stare civilă moldovenești și eliminarea erorilor din acestea reprezintă cea mai importantă etapă în procesul de redobândire a cetățeniei române. Dacă întâmpini dificultăți în ajustarea actelor conform rigorilor dosarului, poți să apelezi la serviciile de consultanță ale unei companii juridice de încredere. JustConsult este unica companie, din domeniul cetățeniei române, înregistrată oficial în calitate de operator de date cu caracter personal. Compania noastră se regăsește în Registrul de stat (CNDCP) cu numărul de înregistrare 0003284 – 003.  

Serviciile JustConsult

JustConsult. De ce JustConsult?

Cu noi, tot ce ține de cetățenie și acte românești durează mai puțin, pentru că știm bine procedura! Te programăm din timp și îți suntem alături la toate etapele. Îți oferim consultanță oricând ai nevoie, dar și garanții că totul este legal și corect.

Image
Lasă-ne date de contact și primește consultație Gratuită

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?