Cazier Judiciar
Obții actul rapid și absolut legal, fără ca să faci drumuri în plus
Video cover

Completează mai jos datele de contact și un specialist te va apela în scurt timp pentru a-ți oferi o consultație

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?

Certificat de cazier judiciar persoane fizice

Compania JustConsult oferă servicii pentru perfectarea actelor românești: certificat de cazier judiciar persoane fizice. Oferim garanție, prin contractul de prestare servicii, prin care ne obligăm să respectăm procedura legală.

Ne asigurăm să ai toate documentele (acte necesare pentru cazier juridic moldovenesc) în ordine.

Suntem singurii prestatori de servicii din nișa perfectării actelor românești care sunt înregistrați în calitate de operatori de date cu caracter personal. Astfel, beneficiezi de confidențialitatea datelor tale.

Depunem cererea pentru eliberare cazier judiciar moldovenesc sau românesc, îl ridicăm la timp și îl aducem la sediul JustConsult, de unde îl poți lua fără prea multe „bătăi de cap”.

Primești bon fiscal pentru toate serviciile plătite, ceea ce îți oferă siguranța că serviciile noastre sunt prestate absolut legal și nu ai riscul să fii „tras pe sfoară”.

Te asigurăm că vei primi o atitudine respectuoasă și profesionistă.

 • Completează formularul din dreapta paginii și beneficiezi de o consultație gratuită, în care îți vom explica fiecare pas pe care trebuie să îl parcurgem împreună.

Ce reprezintă un certificat de cazier judiciar?

Cazier judiciar reprezintă totalitatea însemnărilor făcute de justiție cu privire la antecedentele penale ale unei persoane (condamnări, cercetări penale). Acesta este un certificat care atestă dacă persoana în cauză are antecedente penale sau dacă au fost luate măsuri cu caracter penal împotriva acesteia.

Pentru ce se solicită eliberare cazier judiciar?

 • Pentru dobândirea cetățeniei oricărui stat european (pentru a obține cetatenie romana printre acte necesare este cazierul moldovenesc, care se anexează la dosar);
 • Pentru obținerea permisului de ședere într-o țară străină (cazier român);
 • Pentru angajarea oficială la muncă peste hotarele țării (cazier român);
 • Pentru perfectarea vizei de călătorie în țările în care funcționează regimul de vize.

De unde poate fi solicitat un certificat de cazier judiciar?

Cazier juridic moldovenesc poate fi solicitat în cadrul Serviciului tehnologii informaționale din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

În România, cazierul judiciar poate fi solicitat în cadrul unităților Poliției Române din cadrul Ministerul Administrației și Internelor.

Cererea de eliberare cazier judiciar poate fi depusă atât personal cât și prin procură.

Ce fac în cazul în care mă aflu peste hotarele țării?

În acest caz, este nevoie să perfectezi o procură. Prin intermediul acesteia vei împuternici o persoană terță (partener al JustConsult)  să facă toate demersurile necesare pentru obținerea cazierului judiciar.

Acte necesare cazier judiciar:

 1. Buletin de identitate moldovenesc
 2. Procură 

De ce să obțin cazier judiciar cu JustConsult?

 • Depunem cererea pentru obținerea cazierului judiciar;
 • Ai garanție prin contract de prestare a serviciilor că vom ridica cazierul judiciar;
 • Primești bon fiscal pentru toate serviciile solicitate;
 • Ridici actul gata la sediul JustConsult.

Pentru a beneficia de serviciile JustConsult, scrie-ne datele tale în formularul de mai sus și te vom contacta în scurt timp.

 • Dacă ai nevoie de consultația gratuită a specialistului companiei, sună la 022 10 50 80.

Ce trebuie să știi Icon

Despre procedură Icon

Știm că vrei să obții cetățenia și actele românești cât mai rapid. Este însă important ca toate actele din dosar să fie obținute legal și să corespundă cerințelor instituției. În cazul în care nu dispui de suficient timp pentru a perfecta un cazier judiciar, oricând poți apela la serviciile companiei juridice de consultanță. Suntem aici ca să te ajutăm. Noi garantăm confidențialitatea datelor din actele pe care le procesăm, dar și siguranța acestora. Aceasta pentru că JustConsult este unica companie, din domeniul cetățeniei române, înregistrată oficial în calitate de operator de date cu caracter personal. 

Serviciile JustConsult

JustConsult. De ce JustConsult?

Cu noi, tot ce ține de cetățenie și acte românești durează mai puțin, pentru că știm bine procedura! Te programăm din timp și îți suntem alături la toate etapele. Îți oferim consultanță oricând ai nevoie, dar și garanții că totul este legal și corect.

Image
Lasă-ne date de contact și primește consultație Gratuită

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?