Certificate de naștere și de căsătorie românești
În doar 2 luni, sigur și 100% legal
Video cover

Completează formularul de mai jos și un specialist te va apela în scurt timp pentru a-ți oferi consultație cu referire la cetățenia română

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?

Obține certificate de naștere și de căsătorie românești – rapid și sigur 

Compania JustConsult oferă servicii pentru transcrierea certificatului de naștere și de căsătorie. Oferim garanție prin semnarea unui contract de prestări servicii, în care ne obligăm să respectăm procedura legală.  

Cu JustConsult beneficiezi de siguranța și confidențialitatea datelor tale cu caracter personal. Suntem singurii prestatori de servicii din nișa perfectării actelor românești, care sunt înregistrați oficial în calitate de operatori de date cu caracter personal.

Acest factor îți oferă garanția că ai zero riscuri să fii implicat în scheme dubioase și de falsificări ale actelor. 

Ne asigurăm ca documentele tale (acte necesare pentru certificat de naștere românesc/pentru certificat de căsătorie românesc) nu conțin erori.  

Certificate de naștere și căsătorie românești

Oferim transport la ora necesară și până la locația exactă pentru cei care doresc să facă transcrierea documentelor de stare civilă în România. 

Facem programare prealabilă și te scutim de griji și „bătăi de cap”, legate de această procedură anevoioasă. Te asigurăm că vei primi o atitudine respectuoasă atât din partea șoferului, cât și din partea însoțitorului care te va mentora la fiecare etapă.  

Primești bon fiscal pentru toate serviciile plătite, ceea ce îți oferă siguranța că serviciile noastre sunt prestate absolut legal și nu ai riscul să fii „tras pe sfoară”. 

 • Completează formularul din dreapta paginii și poți să beneficiezi de o consultație gratuită, în care îți vom explica fiecare pas, pe care trebuie să îl parcurgem împreună. 
Certificate de naștere și căsătorie românești

Ce sunt certificate de naștere și de căsătorie românești? 

Transcrierea certificatului de naștere reprezintă transferul datelor de stare civilă din certificatul de naștere moldovenesc în certificatul de naștere românesc. 

Transcrierea certificatului de căsătorie reprezintă transferul datelor de stare civilă din certificatul de căsătorie moldovenesc în certificatul de căsătorie românesc. 

Important!  

Fără certificate românești de stare civilă, persoana nu poate să își perfecteze un pașaport sau buletin românesc. 

Unde poți transcrie certificatul de naștere și de căsătorie? 

Poți transcrie certificatul de naștere și de căsătorie la Consulatele României din Chișinău, Bălți sau Cahul (în funcție de domiciliu).  Pentru a face o programare online în vederea obținerii unui certificat de naștere românesc și certificat de căsătorie românesc ai nevoie de un cont pe site-ul Consulatului.

Pentru a putea depune actele în cadrul primăriei mun. București Sector 1, trebuie să ai o programare prealabilă care se face o singură dată pe lună – pe data de 15, pentru luna următoare, pe site-ul oficial al Primăriei.

Celelalte primării au stabilite condiții specifice de depunere a actelor de stare civilă pentru transcriere. Astfel, unele primării au implementat sistemul de programare online, altele – nu. De asemenea, în unele primării este posibil de depus pentru transcriere mai multe acte concomitent,
în altele – nu. 

Acte necesare pentru certificat de naștere românesc

 1. Certificat de naștere moldovenesc 
 2. Certificat de cetățenie 
 3. Buletin de identitate moldovenesc 
 4. Pașaport moldovenesc 

Pentru a obține certificat de căsătorie românesc ai nevoie de: 

 1. Certificat de căsătorie moldovenesc 
 2. Certificat de cetățenie (al celui care solicită actul) 
 3. Certificat de naștere moldovenesc sau românesc (al ambilor soți) 
 4. Buletin de identitate (al ambilor soți) 
 5. Pașaport moldovenesc (al ambilor soți) 

De ce să obții certificate de naștere și de căsătorie românești cu JustConsult? 

 • Verificăm și pregătim dosarul 
 • Primești bon fiscal pentru toate serviciile solicitate 
 • Efectuăm în prealabil programarea online pentru transcrierea actelor 
 • Depui mai multe acte concomitent 
 • Te asistăm la depunere 
 • Îți asigurăm transport tur-retur 
 • Ridicăm și îți livrăm actele acasă, în Moldova 

Pentru a beneficia de serviciile JustConsult, scrie-ne datele tale în formularul de mai sus și te contactăm în scurt timp. Poți solicita o consultație gratuită la numărul de telefon 022 10 50 80. 

Ce trebuie să știi Icon

Despre procedură Icon

Știm că vrei să obții actele românești cât mai rapid. La Consulatele României din Republica Moldova vei aștepta mai mult, deoarece există multe cereri. Poți câștiga însă timp dacă soliciți transcrierea actelor de stare civilă în România. Iar noi suntem aici să te ajutăm. JustConsult este unica companie, din domeniul cetățeniei române, înregistrată oficial în calitate de operator de date cu caracter personal. Compania noastră se regăsește în Registrul de stat (CNDCP) cu numărul de înregistrare 0003284 – 003.  

JustConsult. De ce JustConsult?

Cu noi, tot ce ține de cetățenie și acte românești durează mai puțin, pentru că știm bine procedura! Te programăm din timp și îți suntem alături la toate etapele. Îți oferim consultanță oricând ai nevoie, dar și garanții că totul este legal și corect.

Image
Lasă-ne date de contact și primește consultație Gratuită

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?