Jurământ de credință
Fii cetățean român!
Image

Completează mai jos datele de contact și un specialist te va apela în scurt timp pentru a-ți oferi o consultație

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?

Ai primit scrisoarea oficială de la Autoritatea Națională pentru Cetățenie, în care ești invitat la depunere jurământ de credință? Felicitări, ești aproape de a obtine cetatenia romana!

Ce este jurământ de credință?

Depunerea juramantului pentru cetatenie romana presupune în sine procedura solemnă în care deponentul jură credință și devotament față de statul român. Juramintul cetateniei romane îl poți depune la Consulatele României (juramintul cetateniei romane poate fi depus la Consulatul României din străinătate, doar dacă ai un permis de ședere) sau la sediul central al Autorității Naționale pentru Cetățenie din București.

Care sunt pașii de urmat:

  • Realizezi o programare pentru depunerea actelor pentru juramintul cetateniei romane pe econsulat ro;
  • După ce ai obținut în contul de pe econsulat ro data pentru depunerea actelor, în ziua respectivă trebuie să te apropii la Consulatul României, cu dosarul de acte pregătite;
  • După ce depui actele, de la Consulat primești un ticket cu data când trebuie să te prezinți pentru depunerea jurământului de credință față de statul român.

Acte necesare pentru a fi prezentate la Consulat Chișinău:

  1. Buletin de identitate moldovenesc;
  2. Certificat de naștere moldovenesc;
  3. Certificat de căsătorie moldovenesc (după caz);
  4. Scrisoare de comunicare Ordin a Președintelui ANC;
  5. 2 poze color 3,5 x 4,5.

Pentru a beneficia de serviciile JustConsult pentru programare la depunerea juramantului pentru cetatenie romana scrie-ne datele tale în formularul de mai sus și te apelăm în scurt timp.

  • Dacă ai nevoie de o consultație urgentă sună la numărul de telefon 022 10 50 80.

Ce trebuie să știi Icon

Despre procedură Icon

Știm că vrei să obții cetățenia și actele românești cât mai rapid. Totuși, procedura legală e una pentru toți și ai nevoie de o programare online pentru a depune jurământul. La Consulatele României din Republica Moldova vei aștepta mai mult, deoarece există multe cereri. Poți câștiga însă timp dacă depui jurământul în România, la oficiul ANC. Iar noi suntem aici ca să te ajutăm, dacă nu cunoști procedura.

JustConsult. De ce JustConsult?

Cu noi, tot ce ține de cetățenie și acte românești durează mai puțin, pentru că știm bine procedura! Te programăm din timp și îți suntem alături la toate etapele. Îți oferim consultanță oricând ai nevoie, dar și garanții că totul este legal și corect.

Image
Lasă-ne date de contact și primește consultație Gratuită

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?