Permis de conducere românesc
Simplu și 100% legal
Video cover

Completează mai jos datele de contact și un specialist te va apela în scurt timp pentru a-ți oferi o consultație

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?

Preschimbarea permisului de conducere moldovenesc în românesc 

Compania JustConsult oferă servicii pentru perfectarea actelor românești: preschimbare permis moldovenesc în românesc. Oferim garanție prin semnarea unui contract de prestări servicii, în care ne obligăm să respectăm procedura legală.

Cu JustConsult actele tale sunt în deplină siguranță, iar confidențialitatea datelor este respectată. Aceasta pentru că suntem singurii prestatori de servicii din nișa perfectării actelor românești, înregistrați de Centru Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal în calitate de operatori de date cu caracter personal.  Astfel, primești garanția că ai zero riscuri să fii implicat în scheme dubioase de falsificări de acte.

Permis de conducere românesc

Ne asigurăm ca documentele tale (acte necesare pentru preschimbarea permisului de conducere moldovenesc în românesc) nu conțin erori și că dosarul tău este complet. Oferim transport confortabil, care ajunge la ora și locația necesară.

Identificăm și te programăm  la unitatea de asistență medicală autorizată pentru consultarea și eliberarea fișei medicale.

Te asigurăm că vei primi o atitudine respectuoasă atât din partea șoferului, cât și din partea însoțitorului, care te va însoți la fiecare etapă.

Îți livrăm permis de conducere în Moldova în baza procurii, ceea ce te scutește de drumuri în plus.

Primești bon fiscal pentru toate serviciile plătite, ceea ce îți oferă siguranța că serviciile noastre sunt prestate absolut legal și nu ai riscul să fii „tras pe sfoară”.

 • Completează formularul din dreapta paginii și beneficiezi de o consultație gratuită, în care îți vom explica fiecare pas pe care trebuie să îl parcurgem împreună.

Ce este un permis de conducere românesc?

Permis de conducere românesc este documentul care oferă unei persoane dreptul să conducă diferite mijloace de transport, în dependență de categoria pe care o posedă.

Dacă deții un buletin românesc, poți solicita preschimbare permis de conducere din Moldova în cel românesc. Astfel, vei avea posibilitatea să conduci liber un autoturism pe teritoriul statelor Uniunii Europene și să te angajezi legal în domeniul transportului. Permisul de conducere românesc are un termen de valabilitate de 10 ani.

Unde poți preschimba un permis de conducere:

Poți solicita preschimbarea permisului de conducere moldovenesc la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule (în funcție de locul de domiciliu din România).

Acte necesare pentru preschimbarea permisului:

 1. Buletin de identitate românesc
 2. Buletin de identitate moldovenesc
 3. Permis de conducere MD
 4. Certificat de naștere moldovenesc
 5. Fișă medicală

De ce să soliciți permis de conducere românesc cu JustConsult?

 • Iți verificăm actele necesare pentru preschimbare permis de conducere MD;
 • Primești bon fiscal pentru toate serviciile solicitate;
 • Îți asigurăm transport tur-retur;
 • Identificăm clinica unde vei trece examinările medicale (6 medici obligatorii) și vei unde vei obține fișa medicală;
 • Te ghidăm la depunerea cererii de preschimbare a permisului;
 • Verificăm, săptămânal, dacă permisul este gata;
 • În baza procurii legalizate la notar ridicăm permisul de conducere;
 • Îți livrăm permis de conducere în Moldova, la sediul JustConsult.

Pentru a beneficia de serviciile Just Consult, scrie-ne datele tale în formularul de pe site și te vom contacta în scurt timp.

 • Dacă ai nevoie de consultația gratuită a specialistului companiei privind preschimbarea permisului moldovenesc în cel românesc, sună la 022 10 50 80.

Ce trebuie să știi Icon

Despre procedură Icon

Dacă dorești să conduci liber sau să activezi legal în domeniul transporturilor într-o țară a Uniunii Europene, obține permisul de conducere românesc. Dacă nu cunoști procedura, suntem aici ca să te ajutăm. Oferim garanție că permisul de conducere va fi preschimbat în termenii stabiliți în contract, iar actele tale vor fi în deplină siguranță. JustConsult este unica companie, din domeniul cetățeniei române, înregistrată oficial în calitate de operator de date cu caracter personal. Compania noastră se regăsește în Registrul de stat (CNDCP) cu numărul de înregistrare 0003284 – 003. 

JustConsult. De ce JustConsult?

Cu noi, tot ce ține de cetățenie și acte românești durează mai puțin, pentru că știm prea bine procedura! Te programăm din timp și îți suntem alături la toate etapele. Îți oferim consultanță oricând ai nevoie, dar și garanții că totul este legal și corect.

Image
Lasă-ne date de contact și primește consultație Gratuită

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?