Programare acte românești
Fără nervi și timp pierdut
Image

Completează mai jos datele de contact și un specialist te va apela în scurt timp pentru a-ți oferi o consultație

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?

Programare acte românești presupune stabilirea online a unei zile și ore fixe, la care solicitantul se poate deplasa la instituția abilitată, pentru a înregistra cereri privind actele românești.

Important! Este obligatoriu de programat online pentru a beneficia de următoarele servicii acordate de către autoritățile publice ale României:

 1. Programarea pentru depunerea dosarului de redobândire a cetățeniei române la sediile Autorității Naționale pentru Cetățenie din București, Iași, Suceava și Galați. Programările propriu-zise se fac pe site-ul oficial al instituției: cetatenie.just.ro.
 2. Programarea pentru depunerea dosarului de redobândire a cetățeniei române la Consulatul General al României la Bălți, Chișinău și Cahul.
 3. Programarea pentru depunerea jurământului de credință la Consulatul General al României la Bălți, Chișinău, Cahul și din străinătate.
 4. Programarea pentru depunerea cererii pentru transcrierea actelor de stare civilă la Consulatul General al României la Bălți, Chișinău și Cahul.
 5. Programarea pentru perfectarea pașaportului la Consulatul General al României la Bălți, Chișinău, Cahul și din străinătate.
 6. Programare pentru înregistrarea nașterii nou-născutului la Consulatul General al României la Bălți, Chișinău și Cahul.
 7. Programare pentru perfectare procură/declarație la Consulatele României din Republica Moldova și din străinătate.
 8. Programarea pentru transcrierea actelor de stare civilă în cadrul primăriei mun. Iași.

Toate programările pentru serviciile Consulatului General al României se fac pe site-ul www.econsulat.ro. Pentru a putea efectua acțiuni pe acest site trebuie să te înregistrezi, respectiv să deții un cont.

De ce să soliciți programare acte românești cu JustConsult?

 • Primești bon fiscal pentru toate serviciile solicitate
 • Ai garanție prin contract – prestare servicii, că vei fi programat de către experții JustConsult
 • Obții confirmarea programării direct pe emailul tău
 • Pentru a beneficia de serviciile JustConsult, scrie-ne datele tale în formularul de mai sus și te apelăm în scurt timp.

Ce trebuie să știi Icon

Acte necesare Icon

Despre procedură Icon

Știm că vrei să obții cetățenia și actele românești cât mai rapid. Pentru majoritatea serviciilor acordate de autoritățile publice ale României este obligatoriu de programat online. Poți câștiga însă timp dacă soliciți ajutorul unei companii juridice de încredere, care cunoaște bine procedura și te va ajuta să obții o programare cât mai rapid. JustConsult este unica companie, din domeniul cetățeniei române, înregistrată oficial în calitate de operator de date cu caracter personal. Compania noastră se regăsește în Registrul de stat (CNDCP) cu numărul de înregistrare 0003284 – 003.  

JustConsult. De ce JustConsult?

Cu noi, tot ce ține de cetățenie și acte românești durează mai puțin. Pentru că știm bine procedura, te programăm din timp și îți suntem alături la toate etapele. Îți oferim consultanță oricând ai nevoie, dar și garanții că totul este legal și corect.

Image
Lasă-ne date de contact și primește consultație Gratuită

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?