Programare jurământ
Video cover

Completează mai jos datele de contact și un specialist te va apela în scurt timp pentru a-ți oferi o consultație

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?

Programarea pentru depunerea jurământului pentru cetățenie română

Compania JustConsult oferă servicii pentru perfectarea actelor românești: programarea pentru depunerea juramantului pentru cetatenie romana. Oferim garanție, prin contractul de prestare servicii, prin care ne obligăm să respectăm procedura legală.

Suntem singurii prestatori de servicii din nișa perfectării actelor românești care sunt recunoscuți în calitate de operatori de date cu caracter personal. Astfel, beneficiezi de confidențialitatea datelor tale cu caracter personal.

Primești bon fiscal pentru toate serviciile plătite, ceea ce îți oferă siguranța că serviciile noastre sunt prestate absolut legal și nu ai riscul să fii „tras pe sfoară”.

Te programăm la depunerea juramantului pentru cetatenie romana și monitorizăm cererea ta. Te anunțăm, imediat cum apare confirmarea, despre ziua și ora la care trebuie să fii prezent.

  • Scrie-ne datele tale în formularul de mai sus și te vom contacta în scurt timp pentru a-ți oferi o consultație gratuită.

Ce reprezintă jurământul de credință față de statul român?

După ce ai primit scrisoarea cu răspuns pozitiv la cererea pentru acordare cetățenie română programare pentru jurământ este necesar să înregistrezi în decurs de 6 luni. Jurământul presupune în sine procedura solemnă în care deponentul jură credință și devotament față de statul român.

Ce presupune programarea pentru jurământul de credință?

În dependență de domiciliul pe care îl ai în buletinul de identitate, o să fii repartizat la Consulatele de la Bălți, Chișinău sau Cahul. Totodată, persoanele aflate peste hotarele Republicii Moldova, se pot programa pentru juramintul cetateniei romane la Consulatele României din străinătate. Aici principala condiție este ca cetățeanul, care se află într-o țară străină, trebuie să dețină un permis de ședere sau viză.

Unde pot efectua programarea pentru jurământ?

Dacă ai obținut Ordinul ANC privind acordarea de cetățenie română programare la jurământ este necesar să soliciți online pe site-ul Consulatului României, la secțiunea Cetățenie – Depunerea jurământului de credință. După completarea cererii online și trimiterea acesteia spre prevalidare (pentru a putea fi expediată spre prevalidare, cererea trebuie să fie completă 100%), cererea va fi verificată de Secția Consulară a Ambasadei României și vei primi o programare online pentru a te prezenta la Secția Consulară cu documentele necesare.

De ce să solicit programare pentru jurământ cu JustConsult?

  • Obții cont personalizat de email și cabinet individual;
  • Efectuăm programarea pentru a depune jurământul de credință;
  • Transmitem cererea spre validare;
  • Primești bon fiscal pentru toate serviciile solicitate;
  • Ai garanție prin contract – prestare servicii, că vei fi programat de către experții JustConsult;
  • Monitorizăm cererea ta și te anunțăm când trebuie să te prezinți la depunere;
  • Obții confirmarea programării direct pe emailul tău.

Pentru a beneficia de serviciile JustConsult, inclusiv pentru a depune juramantul cetateniei romane, scrie-ne datele tale în formularul de mai sus și te vom contacta în scurt timp.

  • Dacă ai nevoie de consultația expertului în cetățenie română și acte românești, sună la 022 10 50 80.

Ce trebuie să știi Icon

Despre procedură Icon

Știm că vrei să obții cetățenia și actele românești cât mai rapid. Totuși, procedura legală e una pentru toți și ai nevoie de o programare online pentru a depune jurământul. La Consulatele României din Republica Moldova vei aștepta mai mult, deoarece există multe cereri. Poți câștiga însă timp dacă depui jurământul în România, la oficiul ANC. Iar noi suntem aici ca să te ajutăm, dacă nu cunoști procedura.

Serviciile JustConsult

JustConsult. De ce JustConsult?

Cu noi, tot ce ține de cetățenie și acte românești durează mai puțin, pentru că știm prea bine procedura! Te programăm din timp și îți suntem alături la toate etapele. Îți oferim consultanță oricând ai nevoie, dar și garanții că totul este legal și corect.

Image
Lasă-ne date de contact și primește consultație Gratuită

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?