Stadiu Dosar
Obține acum stadiul dosarului de cetățenie română!
Video cover

Completează mai jos datele de contact și un specialist te va apela în scurt timp pentru a-ți oferi o consultație

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?

Verificare stadiu dosar pentru cetățenie română

Ai depus dosarul pentru a redobândi cetățenia română și aștepți de luni bune un răspuns? Știi că există posibilitate de verificare stadiu dosar pentru cetatenie romana? Poți să afli stadiu dosar cetatenie romana dupa nume sau după numar și dacă încă este în curs de procesare. JustConsult te poate ajuta!

Apelează la serviciul de verificare stadiu dosar cetatenie romana art 11 și asigură-te că dosarul tău se perfectează. În caz de necesitate, îl vei completa cu actele lipsă. Poți chiar să obții o anumită urgentare cetatenie romana, datorită faptului că dosarul tău va intra în mod natural în vizorul Autorității Naționale pentru Cetățenie și îi va fi oferită o soluție pentru a fi emis Ordin ANC.

Stadiu Dosar

Garanții juridice pentru fiecare serviciu

Cu JustConsult actele tale sunt în deplină siguranță, iar confidențialitatea datelor este respectată. Suntem singurii prestatori de servicii din nișa perfectării actelor românești, înregistrați în calitate de operatori de date cu caracter personal.  Astfel, primești garanția că ai zero riscuri să fii implicat în scheme dubioase de falsificări de acte.

Noi vom întocmi și vom redacta scrisoarea și cerere stare dosar cetatenie romana. Datorită faptului că scrisoarea va fi întocmită juridic corect, vei primi garantat un răspuns de la Autoritatea Națională pentru Cetățenie.

Cererea de verificare stare dosar cetatenie romana o expediem prin scrisoare recomandata ANC. În momentul recepționării scrisorii de către Autoritatea Națională pentru Cetățenie vei primi recipisă de confirmare.

Te asigurăm că vei primi o atitudine respectuoasă și profesionistă din partea consultanților Just Consult, la fiecare etapă. Primești bon fiscal pentru toate serviciile achitate. Acest fapt îți oferă un plus de siguranță că totul este absolut legal.

 • Completează formularul de pe pagină și beneficiezi de o consultație gratuită la telefon.

Cetatenie romana stadiu dosar – ce presupune?

Stadiu dosar cetatenie romana scrisoare este o procedură prin care soliciți informații privind etapa la care se află cererea de acordare cetățenie română.

Răspunsul Autorității Naționale pentru Cetățenie conține informații cu referire la data înregistrării, termenul oferit pentru examinarea dosarului de cetățenie română.

De ce este important să soliciți verificarea stadiu dosar stadiu cetatenie romana?

În primul rând, astfel vei avea o claritate privind etapa la  care se află examinarea dosarului tău pentru redobândirea cetățeniei române. În plus, vei ști exact că în dosar nu au fost depistate erori sau dacă este necesar de completat eventual cu acte lipsă. Astfel, vei reuși să expediezi către ANC actele solicitate și vei evita amânarea soluționării acestuia.

Procedura pentru verificare stadiu dosar

Stadiu dosar de cetățenie română poate fi aflat prin intermediul unei scrisori recomandate adresate către Autoritatea Națională pentru Cetățenie. Această procedură este una legală și eficientă. Răspunsul, de regulă, vine în decurs de 3 luni.

La etapa de  verificare stadiu dosar pentru cetățenie română trebuie expediată o scrisoare și de către cetățenii care au depus dosarul la Consulatele României din Republica Moldova sau la Consulatele din alte țări pentru a le fi comunicat numărul de înregistrare a dosarului. Aceasta pentru toate dosarele care se depun la Consulate se expediază la ANC București. Acolo dosarele sunt înregistrate cu un număr unic (număr dosar). Doar obținând acest număr unic vei putea, ulterior, monitoriza dosarul online.

De ce acte ai nevoie pentru a afla stadiu dosar cetatenie romana:

 1. Formular tipizat;
 2. Buletin de identitate moldovenesc;
 3. Certificat de naștere moldovenesc;
 4. Certificat de căsătorie moldovenesc;
 5. După caz: Extras de pe actul de căsătorie și certificatul de divorț/deces;
 6. Bon de depunere.

De ce să aflu stadiul dosarului cu JustConsult? 

 • Îți elaborăm și redactăm scrisoarea conform cerințelor instituției;
 • Expediem scrisoarea către Autoritatea Națională pentru Cetățenie;
 • Obții rapid răspuns privind stadiu dosar pentru cetățenie română;
 • Ai garanție prin contract – prestare servicii, că vei afla stadiul dosarului;
 • Primești bon fiscal pentru serviciul solicitat.

Pentru a beneficia de serviciile JustConsult sau pentru a formula cerere stadiu dosar cetatenie
romana, scrie-ne datele tale în formularul de pe pagină și te vom contacta în scurt timp.

 • Dacă dorești o consultație gratuită la telefon a specialistului companiei, sună la 022 10 50 80.

Ce trebuie să știi Icon

Despre procedură Icon

Știm că vrei să obții cetățenia și actele românești cât mai rapid. Totuși, procedura legală e una pentru toți și nimeni nu poate garanta un termen în care va fi perfectat dosarul. Poți însă verifica la ce etapă se află dosarul tău, dacă nu conține erori sau acte lipsă și termenul în care va fi soluționat. Pentru a afla stadiu dosar este necesar să expediezi în adresa ANC o scrisoare recomandată. Iar dacă nu cunoști procedura, noi suntem aici ca să te ajutăm!

Serviciile JustConsult

JustConsult. De ce JustConsult?

Cu noi, tot ce ține de cetățenie și acte românești durează mai puțin, pentru că știm bine procedura! Te programăm din timp și îți suntem alături la toate etapele. Îți oferim consultanță oricând ai nevoie, dar și garanții că totul este legal și corect.

Image
Lasă-ne date de contact și primește consultație Gratuită

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?