Transport JustConsult – Chișinău-București Tur/Retur.

Altele
Ești în căutarea unui transport confortabil și rapid pentru deplasări Chișinău-București? Să știi că noi avem soluția potrivită pentru tine. Îți ...
Vizualizat: 1453

Ești în căutarea unui transport confortabil și rapid pentru deplasări Chișinău-București? Să știi că noi avem soluția potrivită pentru tine. Îți punem la dispoziție transport JustConsult de ultimă generație – anul 2020 pentru deplasarea ta în siguranță și maxim confort.

Cunoști că de la Chișinău spre București ai de parcurs 470 km și circa 6 ore de drum anevoios? Cunoști că acest traseu, care unește 2 capitale este unul dintre cele mai aglomerate și populare pentru deplasare? Astfel, șoferii acestei curse din dorința de a scurta timpul de deplasare, recurg la manevre adeseori periculoase: Viteză excesivă și depășiri riscante.

Gata cu frica!

Să știi că din grija pentru tine, am decis să îți oferim liniște și siguranță în drum. Astfel, tu poți beneficia de microbuse marca Mercedes-Benz, supranumite revoluționare din punct de vedere al siguranței și confortului.

Transportul deține un sistem anti-derapant care face față la orice tip de carosabil, fie zăpadă, drum umed sau ghețuș. În același timp, microbusele sunt dotate cu un sistem de stabilizare, care oferă dublă siguranță în curbe periculoase și serpentine.

Iar, în timp ce tu savurezi o deplasare stabilă citind sau navigând pe internet, șoferii JustConsult sunt cu maximă atenție la drum. Aceștia au o experiență în deplasare pasageri de mai bine de 10 ani. Astfel, ești în dublă siguranță atunci când alegi transportul internațional de pasageri JustConsult.

Cu noi ajungi din Chișinău spre București și din București spre Chișinău – viu, nevătămat și plăcut surprins de calitatea transportului și a întregii deplasări.

Te invităm să testezi transportul JustConsult pentru ca să te convingi de sine stătător!

…Și cel mai important că pentru această deplasare nu trebuie să împingi bani groși, te costă doar 700 lei. Nu economisi pe lucruri care merită. Viața Ta, siguranța și confortul tău sunt o prioritate.

Ai și alte întrebări? Poți primi consultație gratuită la numărul de telefon: 022 10 50 80.

 

Recomandăm să citești:

Poți lua legătura cu noi direct!

Completează formularul pentru a obține cetățenia română. Un specialist te va apela pentru   o consultație gratuită


    Chișinău
    Bălți
    Cahul