Prin ce JustConsult se deosebește de alți angajatori?

Știri importante
Dă start carierei tale de succes la JustConsult! O carieră de succes poate fi construită doar atunci când sunt întruniți mai mulți factori. Astfel de fac...
Vizualizat: 434

Dă start carierei tale de succes la JustConsult! O carieră de succes poate fi construită doar atunci când sunt întruniți mai mulți factori. Astfel de factori sunt motivarea financiară a angajaților, condițiile de muncă orientate la necesitățile fiecărui angajat, oportunitățile de dezvoltare personală și profesională, cultura organizațională înaltă.

Toate acestea le găsești la JustConsult. Este companie juridică din Republica Moldova care oferă ajutor persoanelor care redobândesc cetățenia română sau care doresc să-și perfecteze acte românești. Compania activează de 19 ani, acordând serviciile legal, echidistant și profesionist în raport cu fiecare client în parte.

Prin ce JustConsult se deosebește de alți angajatori?

Instruirile gratuite pentru începători și sprijinul specialiștilor cu experiență, sunt beneficiile prin care JustConsult face diferența și te ajută să dai start carierei de succes. 

Startul în carieră este anevoios pentru cei care încă nu au experiență, mai ales pentru tinerii specialiști, absolvenți ai facultăților. JustConsult oferă posibilitate tinerilor de a-și construi o carieră de succes, prin programul său de instruiri gratuite și mentorat.

Ce presupune programul destinat tinerilor specialiști la JustConsult?

La JustConsult fiecare angajat nou trece o perioadă de stagiu, timp în care este salarizat, dar învăța serviciile companiei, tehnici de vânzări, de comunicare cu clienții. Concomitent, datorită acestei perioade de adaptare, noii angajați capătă încredere în forțele proprii pentru o activitate profesională de succes.  

Nu doar angajații noi au parte de instruiri. Compania pune accent pe dezvoltarea personală. Fiecare angajat beneficiază, periodic, de cursuri gratuite pe domeniul său de activitate, iar astfel are posibilitatea de a crește în ierarhia companiei și să profite de oportunitățile apărute. 

JustConsult tinde spre o cultură organizațională înaltă și asigură un mediu prielnic pentru fiecare angajat, oferind sprijin valoros din partea mentorilor. Aceasta înseamnă că noii angajați sunt ajutați și ghidați încă o anumită perioadă, prin programul de mentorat, de către colegi cu experiență în domeniu. Astfel, este oferită posibilitatea fiecărui specialist de a-și găsi rolul în companie. 

Cum sunt motivați angajații în cadrul companiei?

Motivarea angajaților este asigurată printr-un program de evaluare a aportului adus pentru dezvoltarea companiei. Iar munca cu dedicație este răsplătită nu doar prin salariu competent pe piață, dar și un sistem de bonusuri pentru performanță.  

Este important ca angajații JustConsult să aibă dorința de a lucra, capacitatea de a fi orientat către client, către rezultate și calitate, către lucru în echipă. O calitate apreciată este și planificarea, pentru că doar așa pot fi obținute rezultatele propuse.  

Un mediu prietenos de lucru cu oficiu modern în centrul Chișinăului 

Dacă vei opta să te alături echipei de specialiști ai companiei JustConsult vei activa într-un oficiu modern, asigurat cu toate instrumentele necesare de lucru. Compania implementează în permanență mecanisme și tehnologii, care să-i permită să evolueze și să se dezvolte, într-un pas cu necesitățile angajaților și cerințele clienților săi.  

Atmosfera prietenoasă, proiectele ambițioase, instruirile gratuite – toate creează un mediu excelent pentru creșterea profesională și pentru o perspectivă reală în dezvoltarea personală. JustConsult organizează diverse activități interne pentru angajați, pentru că ține și la relațiile interumane în interiorul companiei.  

Vârsta medie a angajaților este de 28 de ani. Deci, vei face parte dintr-o echipă tânără, gata pentru noi provocări!  

Care este domeniul de activitate a companiei JustConsult? 

JustConsult este compania care oferă consultanță juridică în procesul de redobândire a cetățeniei române și de perfectare a actelor românești – certificat de naștere românesc, certificat de căsătorie românesc, buletin de identitate sau pașaport românesc. 

JustConsult activează pe piață de 19 ani, perioadă în care a deservit peste  300.000 de persoane și acumulat suficientă experiență și cunoștințe pentru a îndruma orice cetățean în procesul de redobândire a cetățeniei române și a perfectării actelor românești.   

Ce posturi vacante găsești la JustConsult? 

Compania anunță un număr de 100 de posturi vacante. Intră pe site-ul justconsult.md și verifică dacă te regăsești în cerințele companiei. Lista posturilor disponibile este una generoasă și cu siguranță poți găsi ceva potrivit competențelor și specializării.  

Iată lista cu cele de 100 de posturi de muncă vacante, la care poți aplica: 

Dă start acum carierei de succes! Completează formularul aferent anunțului sau transmite CV la adresa [email protected] (indicând obligatoriu postul la care candidezi. Dacă mai ai întrebări, sună 061137060. 

 

Recomandăm să citești:

Poți lua legătura cu noi direct!

Completează formularul pentru a obține cetățenia română. Un specialist te va apela pentru   o consultație gratuită


    Chișinău
    Bălți
    Cahul