Află beneficiile companiei JustConsult pentru angajarea în câmpul muncii

Другое
Cât de important este ca într-o companie să fie o echipă profesionistă, dornică de lucru și de rezultate înalte? Este extrem de important, pentru că de...
Vizualizat: 1721

Cât de important este ca într-o companie să fie o echipă profesionistă, dornică de lucru și de rezultate înalte? Este extrem de important, pentru că de angajații JustConsult depinde calitatea serviciilor pe care le prestăm. 

Pentru ca acest lucru să se întâmple, anagajații au nevoie să simtă un confort psihologic și financiar. De asemenea, au nevoie de perspective și oportunități, iar asta este ceea ce oferim tuturor mebrilor din echipa JustConsult. 

Ce posturi de lucru îți pune la dispoziție JustConsult?

Iată lista cu posturile vacante de muncă la care poți aplica. Verifică dacă te potrivești după cerințele enumerate în anunțuri:

De ce să aplici la JustConsult?

Care ar fi motivele pentru care să aplici și care sunt beneficiile pe care le primesc angajații JustConsult? Ei bine, în primul rând, atmosfera lucrativă, proiectele ambițioase, trainingurile, team-buildingurile sunt un mediu excelent pentru creșterea profesională și pentru o perspectivă reală în dezvoltarea personală. 

Diferențele dintre funcții, nivel sau statut nu au reprezentat niciodată un impediment în relațiile dintre membrii echipei, schimbul de informații este mereu bine-venit, iar ușile superiorilor sunt mereu deschise pentru orice întrebare.

Sunt respectate orele de muncă, dar și de pauză, ne ajutăm reciproc și căutăm cele mai potrivite soluții pentru a ne susține și a crea rezultate remarcabile.

În cadrul companiei avem și un spațiu separat unde te poți alimenta, odihni sau pur și simplu unde te poți retrage pentru a face o pauză. 

Avem diverse activități interne, în zilele de sărbătoare pentru că ținem și la relațiile interumane pe care le creăm în interiorul JustConsult. 

Vârsta medie a angajaților este de 28 de ani, în prezent avem aproximativ 80 de membri în echipă și tindem să fim peste 200 de specialiști gata să răspundă prompt nevoilor clienților. Suntem o echipă tânără, gata pentru noi provocarări! Dacă și tu ai dorința de a ieși din zona de confort, te așteptăm cu toată deschiderea!

Confortul financiar al angajaților este una dintre prioritățile companiei

Salariul motivant este unul dintre factorii ce îi permit angajatului să lucreze concentrat, dedicat și implicat pe plan profesional. Astfel este important să știi că munca ta va fi remunerată mereu!

Care sunt calitățile de bază pe care le apreciem?

Este important ca anagajații JustConsult să aibă dorința de a lucra, capacitatea de a fi orientat către client, către rezultate și calitate, către lucru în echipă. Este important să aibă dorința de a se instrui și autodezvolta, pentru ca să poată face față fluxului permanent de informații și actualizări. O calitate apreciată este și planificarea, pentru că doar așa putem obține rezultatele propuse. 

Pentru a vedea cerințele specifice fiecărui job în parte, aruncă un ochi pe site. Lista posturilor disponibile este una generoasă și cu siguranță poți găsi ceva pe placul tău, care să ți se potrivească. Intră direct pe site-ul https://justconsult.md/oferte-de-lucru/ și completează formularul, iar noi te vom contacta pentru a ne vedea la un interviu. Poți accesa și pagina de Facebook destinată secțiunii HR.

 

Recomandăm să citești:

Свяжись с нами!

Заполни форму для получения румынского гражданства. Специалист свяжется с тобой для бесплатной консультации.


    Кишинев
    Бельцы
    Кагул