5 motive pentru care merită să intri în familia JustConsult

Despre JustConsult
Oferta de angajare la JustConsult – 100 de posturi vacante Startul în carieră este aproape mereu unul anevoios. Dar, odată ce ai găsit primul loc de m...
Vizualizat: 1337

Oferta de angajare la JustConsult – 100 de posturi vacante

Startul în carieră este aproape mereu unul anevoios. Dar, odată ce ai găsit primul loc de muncă și ai dorința de a te afirma, totul o sa vină de la sine. Evident, va fi nevoie să depui și un efort pentru a „prinde firul” și să crești profesional. Compania JustConsult – Cetățenie Română își lărgește echipa și anunță o amplă campanie de angajare.

Бесплатные тренинги для новых сотрудников

Dacă îți dorești o carieră profesională de succes, dar încă nu ai experiență, JustConsult îți oferă oportunitatea aceasta. Iar unul dintre principalele avantaje de a angajare la JustConsult este instruirea gratuită pentru angajații începători.

Respectiv, dacă ești tânăr specialist sau dacă nu ai experiență în domeniu, nu trebuie să-ți faci griji. La JustConsult fiecare angajat nou trece o perioadă de stagiu, timp în care învăța multe lucruri utile și capătă încredere în forțele proprii pentru o activitate profesională de succes.

Nu doar angajații noi au parte de instruiri. Compania pune accent pe dezvoltarea personală. Fiecare angajat beneficiază de cursuri gratuite pe domeniul său de activitate, iar astfel are posibilitatea de a crește în ierarhia companiei și să profite de oportunitățile apărute.

Sprijinul liderului, prin mentorat din partea specialiștilor

Lipsa încrederii în forțele proprii, atunci când te angajezi în domeniu necunoscut sau când nu ai experiență, te poate descuraja și opri să aplici, atunci când vezi o ofertă de lucru.

JustConsult tinde spre o cultură organizațională înaltă și asigură un mediu prielnic pentru fiecare angajat, oferind sprijin valoros din partea mentorilor. Aceasta înseamnă că noii angajați sunt ajutați și ghidați, prin programul de mentorat, de către colegi cu experiență în domeniu. Astfel, este oferită posibilitatea fiecărui specialist de a-și găsi rolul în companie.

Diferențele dintre funcții sau statut nu există în cadrul companiei și, respectiv, nu este un impediment în relațiile dintre membrii echipei. Schimbul de informații este mereu bine-venit.

Perspectivă reală de creștere și bonusuri de performanță

Motivarea angajaților este asigurată printr-un program de evaluare a aportului adus pentru dezvoltarea companiei. Iar munca cu dedicație este răsplătită nu doar prin salariu competent pe piață, dar și un sistem de bonusuri pentru performanță.

Este important ca angajații JustConsult să aibă dorința de a lucra, capacitatea de a fi orientat către client, către rezultate și calitate, către lucru în echipă. O calitate apreciată este și planificarea, pentru că doar așa pot fi obținute rezultatele propuse. 

Un mediu prietenos de lucru cu oficiu modern în centrul Chișinăului

Dacă vei accepta provocarea de angajare la JustConsult, vei activa într-un oficiu modern, asigurat cu toate instrumentele necesare de lucru. Compania implementează în permanență mecanisme și tehnologii, care să-i permită să evolueze și să se dezvolte, într-un pas cu necesitățile angajaților și cerințele clienților săi.

Team building-uri interactive și un colectiv tânăr

Atmosfera prietenoasă, proiectele ambițioase, instruirile gratuite – toate creează un mediu excelent pentru creșterea profesională și pentru o perspectivă reală în dezvoltarea personală. JustConsult organizează diverse activități interne pentru angajați, pentru că ține și la relațiile interumane în interiorul companiei. 

Vârsta medie a angajaților este de 28 de ani. Deci, vei face parte dintr-o echipă tânără, gata pentru noi provocări!

Care este domeniul de activitate a companiei JustConsult?

JustConsult este compania care oferă consultanță juridică în procesul de redobândire a cetățeniei române și de perfectare a actelor românești – certificat de naștere românesc, certificat de căsătorie românesc, buletin de identitate sau pașaport românesc.

 JustConsult activează pe piață de 19 ani, perioadă în care a acumulat suficientă experiență și cunoștințe pentru a îndruma orice cetățean în procesul de redobândire a cetățeniei române și a perfectării actelor românești.  

Ce posturi vacante găsești la JustConsult?

Compania anunță un număr de 100 de posturi vacante. Intră pe pagina oferte de muncă de pe justconsult.md și verifică dacă te regăsești în cerințele companiei. Lista posturilor disponibile este una generoasă și cu siguranță poți găsi ceva potrivit competențelor și specializării.

Iată lista cu cele de 100 de posturi de muncă vacante, la care poți aplica:

 • Operator Call-Centru
 • Specialist procesare acte
 • Manager Oficiu
 • Copywriter
 • SMM-менеджер
 • PR-менеджер
 • Manager Marketing
 • Consultant în teren
 • Consultant în teren Oficiul Cahul și Bălți
 • Contabil-casier
 • Consultant Oficiul Teritorial Bălți
 • Водитель

Completează formularul aferent anunțului sau transmite CV direct la adresa [email protected] (indicând obligatoriu postul la care candidezi). Dacă mai ai întrebări, sună 061137060.

Dacă și tu ai dorința de a cunoaște un domeniu nou, te așteptăm cu toată deschiderea!

 

Recomandăm să citești:

Свяжись с нами!

Заполни форму для получения румынского гражданства. Специалист свяжется с тобой для бесплатной консультации.


  Кишинев
  Бельцы
  Кагул