Certificat de naștere românesc – economisește 1000 lei

Uncategorized @ro
Transcrierea unui certificat de naștere românesc sau de căsătorie este următoarea etapă după ce depui jurământul de credință și redobândești cetă...
Vizualizat: 63

Transcrierea unui certificat de naștere românesc sau de căsătorie este următoarea etapă după ce depui jurământul de credință și redobândești cetățenia română. Dacă te informezi corect, poți să transcrii actele fără multe griji – rapid și legal. 

Acest procedeu presupune transferarea datelor din certificatul tău de naștere sau de căsătorie în baza de date a statului român. În urma transcrierii vei obține certificat de naștere sau de căsătorie românesc. 

JustConsult oferă 1000 de lei reducere la transcrierea actelor

Compania JustConsult a lansat oferta specială de primăvară pentru clienții săi care doresc să obțină certificate românești. Astfel, în perioada 1 – 31 martie, persoanele care solicită asistența companiei pentru transcrierea certificatului de nastere moldovenesc in romanesc sau de căsătorie din moldovenesc în românesc, beneficiază de 1000 de lei reducere la transcrierea fiecărui act de stare civilă.

Unde poți transcrie actele de stare civilă în registrele românești? 

Un certificat de naștere sau certificat de căsătorie românesc poate fi transcris la Consulatul României. Pentru a depune o cerere vei avea nevoie de o programare online.  Marele impediment este însă termenul de programare pentru transcriere.

În România, transcrierea actelor de stare civilă este mai rapidă. Termenul oferit de către autorități este de 60 de zile. Totuși, birocrația legată de pregătirea dosarului și dificultatea de a obține programare certificat de nastere romanesc face ca mulți cetățeni să apeleze la ajutorul unor companii juridice din domeniu.

De ce să apelezi la JustConsult pentru a obține acte românești? 

În cazul în care nu te descurci cu programarea online, la Consulatele din Republica Moldova sau la oficiile de stare civilă din România, apelează la JustConsult, care prin intermediul avocaților și reprezentanților săi legali va asigura parcurgerea rapidă a procedurilor în România.  

JustConsult oferă servicii de perfectare a actelor românești doar legal, iar toate actele sunt în deplină siguranță cu noi. Prețurile la serviciile oferite de companie sunt transparente și corecte. 

Ai garanția executării tuturor obligațiilor de către companie prin semnarea unui contract de prestări-servicii.   

Pentru a beneficia de serviciile JustConsult scrie-ne datele tale în formularul de pe site-ul justconsult.md. Un consultant te va contacta în scurt timp și îți va oferi detalii despre acte românești ce preț au și vor explica procedurile de perfectare. Sună 022 10 50 80

Recomandăm să citești:

Poți lua legătura cu noi direct!

Completează formularul pentru a obține cetățenia română. Un specialist te va apela pentru   o consultație gratuită


    Chișinău
    Bălți
    Cahul