Caravana JustConsult: întindem mâna pentru a oferi zâmbete de Crăciun

Știri importante
Caravana JustConsult pornește prin țară! De sărbători, tindem cu toții să fim mai buni. Deși decembrie este o lună magică, plină de daruri și bucuri...
Vizualizat: 411

Caravana JustConsult pornește prin țară! De sărbători, tindem cu toții să fim mai buni. Deși decembrie este o lună magică, plină de daruri și bucurii, pentru mulți copii însă Crăciunul este plin de dezamăgire. Din cauza lipsurilor de zi de zi, nici nu se încumetă să se gândească la cadouri de sărbători.

Crăciunul este sărbătoarea care ne motivează să fim mai buni. În acest an, compania JustConsult-Cetățenie Română, pornește Caravana de Crăciun, pentru a ajunge cu daruri la copii nevoiași, să  le aducem bucuria sărbătorii în case.

Echipa JustConsult își asumă rolul de „Moș Crăciun”, alături de Asociația „Ajută un om”, pentru a dărui un strop de bucurie copiilor din familiile defavorizate. Intenționăm să ajungem la cel puțin 120 de copii, pentru care să oferim cadou într-o cutie de pantofi.

Prin această acțiune ne dorim să aducem un pic de magie în viața unor copii. Moș Crăciun poate deveni oricine, prin a se alătura la Caravana JustConsult.

Dăm start acestei campanii vineri, 2 decembrie, iar toate bunurile le vom achiziționa până pe data de 20 decembrie. Toate cadourile vor fi ambalate frumos și pregătite pentru a ajunge la destinatari. Caravana JustConsult va pleca la copii pe 24 decembrie, în ajun de Crăciun.

Îndemnăm să contribuie la această inițiativă toți membrii echipei JustConsult. Iar dacă și tu dorești să te implici, până pe 20 decembrie, poți aduce cutia sau donația în oficiul JustConsult din str. Ismail 81/1. Managerii noștri vor prelua cutia și o vor depozita.

În cutia de pantofi vor fi doar lucruri noi pentru copii, iar sugestia noastră pentru un cadou este:

 • dulciuri (ciocolată, biscuiți, napolitane);
 • rechizite școlare: caiete de scris, creioane colorate, un ghiozdan, un penar sau orice altceva;
 • jucării potrivite pentru vârstă și sexul copilului;
 • produse de igienă personală: perie și pastă de dinți, săpun, șampon, gel de duș;
 • o felicitare de Crăciun, pe care să scrii câteva rânduri, pentru copilul care va primi cutia de la tine;
 • îmbrăcăminte: o maletă, fular, căciulă, ciorapi, mănuși sau orice altceva;
 • orice alt cadou de care s-ar bucură copiii.

Este o acțiune din inimă și un îndemn către toți să manifeste mai multă empatie și susținere pentru familiile defavorizate și să-și aducă contribuția la crearea unei atmosfere de sărbătoare la cât mai multe persoane.

Puterea noastră ca și comunitate este în unitate, implicare și solidaritate. Din acest motiv, haideți să întindem mâna pentru a oferi mai multe zâmbete copiilor.

 

Recomandăm să citești:

Poți lua legătura cu noi direct!

Completează formularul pentru a obține cetățenia română. Un specialist te va apela pentru   o consultație gratuită


  Chișinău
  Bălți
  Cahul