Atestate profesionale - CIP
Simplu și 100% legal
Video cover

Completează mai jos datele de contact și un specialist te va apela în scurt timp pentru a-ți oferi o consultație

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?

Atestate profesionale pentru șoferi – CPI, CPC, ADR

Dacă intenționezi să activezi într-o țară a Uniunii Europene în domeniul transporturilor, cu siguranță vei avea nevoie nu doar de permis de conducere, dar și de atestate profesionale pentru șoferi de tipul  CPI, CPC sau ADR (cpc cip pentru tahograf cod 95).

Apelează la serviciile JustConsult și te vom ajuta să își perfectezi rapid și legal orice tip de  atestate profesionale pentru șoferi. Oferim garanție, semnând un contract de prestare servicii, prin care ne obligăm să respectăm procedura legală.

Cu JustConsult actele tale sunt în deplină siguranță, iar confidențialitatea datelor este respectată. Aceasta pentru că suntem singurii prestatori de servicii din nișa perfectării actelor românești, înregistrați de Centru Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal în calitate de operatori de date cu caracter personal.  Astfel, primești garanția că ai zero riscuri să fii implicat în scheme dubioase de falsificări de acte.

Ne asigurăm ca toate documentele necesare pentru a obține atestate profesionale pentru șoferi să fie în regulă și fără erori.

Îți oferim materialele necesare, din care trebuie să înveți pentru examene. Te programăm în prealabil pentru susținerea examenelor și achităm toate actele din timp, iar astfel nu mai pierzi timp în cozi.

Oferim transport tur-retur cu un microbuz de ultimă generație, sigur, confortabil și rapid.

Te însoțim la autoritatea responsabilă după examen, pentru a depune actele. În baza procurii, vom ridica noi atestatul, pe care îl aducem la sediul JustConsult. Acest beneficiu te scutește să faci drumuri în plus.

Te asigurăm că vei primi o atitudine respectuoasă atât din partea șoferului, cât și din partea însoțitorului, care va avea grijă de toată procedura.

Primești bon fiscal pentru toate serviciile plătite, ceea ce îți oferă siguranța că serviciile noastre sunt prestate absolut legal și nu ai riscul să fii „tras pe sfoară”.

 • Completează formularul din dreapta paginii și beneficiezi de o consultație gratuită, în care îți vom explica fiecare pas pe care trebuie să îl parcurgem împreună.

Ce reprezintă atestate profesionale pentru șoferi?

Atestatele profesionale sunt actele care oferă dreptul șoferilor să lucreze în domeniul transporturilor internaționale de pasageri, mărfuri, mărfuri periculoase și cisterne. Distingem următoarele tipuri de atestate:

 1. Capacitate profesională inițială (CPI)
 2. Capacitate profesională continuă (CPC)
 3. Transport mărfuri periculoase (ADR)

Trebuie să știi că, pe lângă atestatele profesionale, vei avea nevoie și de cartela tahografică (CIP) − o cartelă de memorie, destinată pentru utilizare la un tahograf digital, care va permite Poliției Rutiere să constate distanța și timpul parcurs fără pauză de către conducătorul auto. Această cartelă este necesară șoferilor care transportă marfă și pasageri. Cei care dețin atestate CPI sau atestate CPC obligatoriu trebuie să dețină și un CIP.

ADR-ul este un supliment la atestat CPI sau atestat CPC, care îi conferă titularului dreptul de a transporta mărfuri periculoase.

Candidații pot solicita atestate ADR fără cisternă sau atestate ADR cu cisternă.

Pot participa la examenul pentru obținerea atestatului  ADR doar candidații care au cartela tahografică  (CIP) sau atestat CPC.

Care este diferența dintre atestate CPI, atestate CPC și atestate ADR?

 1. Atestate CPI se eliberează șoferilor începători;
 2. Atestate CPC se eliberează șoferilor profesioniști;
 3. Atestate ADR se eliberează șoferilor ce transport mărfuri periculoase.

*Nivelul de experiență se stabilește în funcție de data obținerii categoriei de șofat.

Pentru a obține atestate profesionale ai nevoie de:

 1. Buletin de identitate românesc
 2. Permis de conducere românesc
 3. 2 fotografii color, format 2,5 x 3,2 mm

De ce să soliciți atestate profesionale cu JustConsult?

 • Semnăm contractul de asistență juridică;
 • Primești bon fiscal pentru toate serviciile solicitate;
 • Oferim materialele necesare pentru susținerea examenelor;
 • Te programăm pentru susținerea examenelor;
 • Achităm toate taxele din timp;
 • Îți asigurăm transport tur-retur;
 • După susținerea examenului mergem și depunem actele în cadrul Autorității Rutiere Române;
 • Ridici atestatul la sediul JustConsult (cpc cip pentru tahograf cod 95)

Pentru a beneficia de serviciile JustConsult, scrie-ne datele tale în formularul de mai sus și te vom contacta în scurt timp.

 • Dacă ai nevoie de consultația gratuită a specialistului companiei, sună la 022 10 50 80.

Ce trebuie să știi Icon

Despre procedură Icon

Dacă dorești să activezi legal în domeniul transporturilor într-o țară a Uniunii Europene, obține actele necesare cu ajutorul unei companii juridice de încredere. Oferim garanție că actele tale vor fi perfectate la timp și vor fi în deplină siguranță. Iar dacă nu cunoști procedura, suntem aici ca să te ajutăm.

JustConsult. De ce JustConsult?

Cu noi, tot ce ține de cetățenie și acte românești durează mai puțin, pentru că știm prea bine procedura! Te programăm din timp și îți suntem alături la toate etapele. Îți oferim consultanță oricând ai nevoie, dar și garanții că totul este legal și corect.

Image
Lasă-ne date de contact și primește consultație Gratuită

Hm, ești sigur(ă) că ai indicat numărul corect?